Ikke minst i 1.omgang hadde hjemmelaget et solid overtak, selv om det kun stod 1-o i protokollen. Men cornerstatistikken i denne perioden viste 15-2 i Florøs favør.

— Vi var ikke gode nok i dag, sa Vidars kaptein, Daniel Berntsen, etter kampen. - Vi er ikke gode nok til å vinne avdelingen heller om vi ser på tabellen, med vår 4. plass. Vi hadde en god periode da vi utliknet til 1-1, men da Florø kort etter gikk opp til 2-1 var løpet egentlig kjørt for vår del.

Vidar forsøkte å sette Daniel Berntsen frem i angrep i siste del av kampen, uten at det ga mål-uttelling. Til gjengjeld økte Florø til 3-1. Florø tok ledelsen allerede etter åtte minutters spill på et glimrende skudd fra like innenfor 16-meterstreken. Ballen gikk inn i vinkelen uten sjanse for Vidar-keeperen. Eirik Jakobsen utliknet til 1-1 like etter sidebytte, men bare tre minutter senere gikk hjemmelaget opp i en ny ledelse, etter en tabbe av Vidar-keeperen Bjarte Egeland. Like før sluttstrek fastsatte Stefan Aase resultatet til 3-1 etter svakt forsvarsspill hos gjestene.

Både Peter Aase etter 33 minutter og Christer Husa etter 80 minutter hadde kjempesjanser som ikke ga scoring, så en to-målsseier var ikke for mye.

Kampfakta

Florø – Vidar 3-1

Pause: 1-0

Florø stadion, 510 tilskuere

Mål: 1-0 Bjørnar Hove (8), 1-1 Eirik Jakobsen (46), 2-1 Vegard Dyrstad (49), 3-1 Stefan Aase (89)

Gult kort: Lasse Ihle, Aleksander Idland, Petter Midbøe Lunde, Vidar, Kristoffer Book, Florø

Dommer: Andre Arnholt, Erdal IL