Hele Oilers satt i spenning på flyplassen og ventet på om vi skulle få lov til å fly til kampen i går. Det er enkelte på laget som ikke er spesielt glad i å fly, når det i tillegg blåser så kraftig utenfor terminalvinduet at de ansatte ble bedt om å holde seg inne var det kanskje ikke dagen for bortekamp. Vindkastene var visstnok så kraftige at det ble bestemt at hele flyplassen skulle stenges. Problemet for oss var bare at vi fikk ikke med oss baggene hjem. Baggene var lastet på flyet, men siden de ansatte ikke fikk gå ut fra terminalen var det derfor ingen som kunne laste av flyet heller. Satser på at de kommer til treningen i morgen, hvis ikke blir det badstu og boblebad for samtlige Oilersspillere. Den store snakkisen i bussen på veien hjem var om vi fikk bonuspoeng selv om flyet ble kansellert. Det har seg nemlig sånn at vi reiser så ofte i løpet av en sesong at vi vil opparbeide oss nok reiser/poeng til å få SAS-gullkort.

Jeg vet bare om et annet tilfelle hvor kamper har blitt avlyst pga været. Det var i sluttspillsfinalen i 2010 da askeskyen skapte problemer. For min egen del var jeg i Tyskland da med landslaget, jeg husker vi bodde på et forferdelig hotell. Jeg spilte kamp på bursdagen min, vi tapte stort og jeg ble bytta ut. På toppen av det hele måtte vi ta buss hjem siden vi ikke kunne fly. Du kan trygt si at jeg var negativ da.

Ellers i hockeyverden ble Henrik Lundqvist, keeper i New York Rangers i går enig om ny kontrakt som gjør han til den best betalte keeperen i NHL. Den nye 7-års kontrakten er verdt 59,5 millioner dollar. Det gir småpene ca 370 millioner kroner! Det betyr at Lundqvist får betalt 145 000 kroner hver dag i 7 år, det bør han klare seg ganske bra på.

Sist søndag var det en situasjon som også var første gang. Joakim Hjelm og Henrik Holm var innblandet i en merkelig situasjon som førte til baklengsmål. Jeg har aldri opplevd en sånn situasjon live før og da det skjedde visste jeg ikke helt om jeg skulle le eller synes synd på Joakim. Han har fått mye tyn etter den uheldige hendelsen som førte til Lillehammers første mål sist søndag, men han har bydd på seg selv rundt det hele. Det var derfor deilig å se at han fikk rette det opp igjen med en scoring i rett mål senere i kampen. Joakim er en morsom kar som det alltid skjer noe rundt og denne uken har det gått mye på det omtalte målet. Lars-Peder Nagel lagde dette bildet og sendte det ut til alle på laget.

MORSOMHETER: Lars-Peder Nagel lagde dette bildet og sendte det ut til alle på laget. Foto: NHL.COM (SKJERMDUMP)

De fleste bet rett på kroken og trodde at videoen hadde havnet på nhl.com, den offisielle hjemmesiden til NHL. Det ble kjempeoppstander for å finne ut om det faktisk stemte. Det hadde vært hysterisk morsomt dersom det hadde skjedd, at Hjelm hadde blitt verdenskjent for denne tabben, og Joakim var litt stressa før han fant ut at det hele bare var tull. Jeg må jo også si at Nagel har gjort en ganske god jobb med photoshopingen av bildet. Ved første øyekast ser det veldig troverdig ut, og han fikk fyrt opp stemningen ganske bra før sannheten kom frem.

Det er sånn det blir når 25 «gutter» jobber sammen hver dag. Vi har en veldig god kjemi i laget og vi liker å ha det gøy sammen. Hva er vel da bedre enn å ha det litt morsomt på hverandres bekostning.