— Svært tilfredsstillende at begge ønsker å være med neste sesong. De siste månedene har det vært mye rot og spekulasjoner rundt flere spillere, men når vi starter oppkjøringen igjen 3. januar, bør alt være i orden, sier Skadberg til Aftenbladet.

Denne uken stiller jærlaget i en innendørsturnering i Austråtthallen. Torsdag tok jentene to klare seirer mot Lura og Eiger 2. Grønfur forsvinner?

Fortsatt mangler jærklubben underskriften til Ellinor Grønfur og Reidun Byrkjedal. Førstnevnte har bestemt seg for å fortsette fotballkarrieren, men vet ikke hvilken lag hun spiller for neste sesong.

— Jeg er i dialog med en annen klubb. Klepp er fortsatt et alternativ, men mye avhenger av hvordan det praktiske opplegget rundt den andre klubben legges fram, sier Grønfur. Hun ønsker likevel ikke å si noe om hvem, hva, hvor eller når.

Stine Thunshelle, Ane Stangeland, Silje Lunde og Ingeborg Hovland er blant spillerne som har drøyet sitt ja i det lengste. Stangeland tror ikke en foreløpig litt rotete oppkjøring vil svekke Klepp.

— Nå har de fleste bestemt seg for å fortsette, og det betyr mye foran neste sesong. Kontinuitet i spillertroppen vil styrke oss, sier hun.

Også trener Skadberg understreker viktigheten av å beholde de beste fra årets Klepp-lag.

- Kjemper om medalje

— Tilgangen på spillere i distriktet er begrenset, og det er nær umulig å erstatte våre mest rutinerte. Uansett mener jeg laget har større potensial enn det som ble vist i årets sesong. Jeg tror vi kjemper om en medaljeplass neste år, sier Øyvind Skadberg.

Treneren er ny, og han varsler en tøffere linje med mindre frihet for spillerne. Kanskje er det oppskriften på en ny gullalder for Klepp.

Og seieren mot Eiger 2 i julecupen i Austråtthallen torsdag.

— Bare for moro skyld og en fin avveksling i julefeiringen, sier Ane Stangeland og smiler.

Julecup, fotball kvinner:

Klepp - Eiger 2 6-0

Austråtthallen

Tilskuere: 60

Mål: 1-0 Lene Espedal (4), 2-0 Svanhild Wetteland (5), 3-0 Wetteland (6), 4-0 Ellinor Grønfur (10), 5-0 Ane Stangeland (12), 6-0 Ingunn Kraabøl (15)