HAMAR (HA): Tore Andreas Gundersen forsvinner, Viktor Adebahr forsvinner, og nå også John Anders Rise.

I helga ga Tore Andreas Gundersen beskjed om at han forlater HamKam. Christophe Psyché reiser til Sogndal i dag for å teste seg i eliteserieklubben, og nå i formiddag kom meldingen om at HamKam-kapteinen, og fjorårets toppscorert Viktor Adebahr forlater klubben. Etter treninga på Briskeby i formiddag sa John Anders Rise farvel til de andre spillerne på laget.

Han forlater HamKam med umiddelbar virkning. I løpet av dagen blir det klart hvem han skal spille for resten av sesongen, meni følge opplysninger HA hargår Rise tilUll/Kisa, som HamKam møter søndag kveld. Det er ikke utenkelig at John Anders kan komme til å spille for Ull/Kisa MOT HamKam da.

Adebahr sa farvel

Viktor Adebahr gikk i morges ut og fortalte at han forlater HamKam. Hvem han skal spille for er foreløpig uklart. I følge opplysninger vi har kan Ull/Kisa også være en aktuell klubb for han.

«Situasjonen som HamKam nå har kommet opp i er en vanskelig for både spillere, trenere,støtteapparat og alle som er glade i klubben.2013 var et fantastisk sportslig år for klubben og det var utrolig gøy å få være en del av det, menslik situasjonen er i HamKam per dags dato har jeg og klubben blitt enige om at dette er den beste løsningen for både klubb og meg selv. Jeg vil takke alle supportere,spillere og alle i klubben som har bidratt til at dette har vært en fin tid for meg, og jeg håper at HamKam Fotball klarer seg ut av denne situasjonen og at vi igjen vil ha et eliteserielag på Hamar», sa Adebahr i en pressemelding HamKam la ut på sine hjemmesider i formiddag.

Som tidligere nevnt befinner HamKam seg i en vanskelig økonomisk situasjon, og det har blitt foretatt samtaler mellom styret og spillerne i spillergruppen. Det har derfor blitt bestemt at Viktor Adebahr nåvil ta farvel med klubben. Dette var heller ikke en lett avgjørelse, men vi mener dette er best for klubben og for Viktor. Under kan du lese en siste kommentar, fra Viktor Adebahr, skriver HamKam på sine hjemmesider.

Vi iHamKam Fotball takker Viktor for sine prestasjoner i HamKam og vil ønskeham lykke til videre.