Lørdag møttes Argentina og Jamaica i Copa América – en kamp som endte 1-0 til Argentina etter scoring av Gonzalo Higuaín. I det dommeren blåste av kampen, sørget Vålerenga— og Jamaica-spiller Deshorn Brown for å forevige øyeblikket ved å ta en selfie sammen med Messi.

Overrasket verdensstjernen

Ifølge The Guardian måtte argentineren le litt da han skulle fortelle om hendelsen etter kampen.

Her tar Deshorn Brown selfie sammen med en litt overrasket Lionel Messi. Foto: Natacha Pisarenko, Ap

— Han overrasket meg. I tillegg til det var jeg irritert over kampen til tross for at vi vant. Men da jeg så mobilen, skjønte jeg hva det var. Det er veldig hyggelig når kollegaer spør om det, sa Messi som mot Jamaica spilte sin 100. landskamp for Argentina.

- En souvenir

Brown, som ble byttet ut etter 78 minutter, hadde sørget for å ha mobilen sin tilgjengelig på benken og løp bort til Barcelona-stjernen så fort sluttsignalet kom.

— Jeg hadde tenkt på det før kampen, så det var derfor jeg hadde mobilen på benken, sa Brown om opptrinnet som fikk mye oppmerksomhet i etterkant.

— Messi er verdens beste, en stjerne, og dette er et bilde jeg kan ha som en souvenir resten av livet.

Argentina møter fredag Colombia i kvartfinalen i Copa América. I de andre kvartfinalene møtes Brasil og Paraguay, Bolivia og Peru og Chile og Uruguay. Brasil må klare seg uten sin største stjerne, Neymar. Han ble utestengt i fire kamper for å ha fornærmet dommeren etter å ha blitt utvist mot Colombia.