Stabæk — LSK Kvinner 1-1

Stabæk kom fra et bortetap mot Klepp i forrige runde og håpet å revansjere seg mot serieleder LSK. Med ett tap og to uavgjortkamper hadde blåtrøyene allerede havnet fem poeng bak serielederen fra Romeriket.

Lenge så det ut som om LSK skulle øke den ledelsen til åtte poeng, for etter 63 minutter sendte midtstopper Anna Westerlund bortelaget i ledelsen. Men fem minutter før full tid lurte Elise Thorsnes på bakerste stolpe da Trine Rønning la et perfekt innlegg fra høyresiden, og kunne skli inn utlikningen for Stabæk i regnet på Nadderud.

— Den scoringen var vel forskjellen på kjørt og et lite håp, sier Thorsnes til Aftenposten.

- Alt kan skje

LSK-spiss Isabell Herlovsen synes det var surt å slippe inn et mål helt på slutten, men er fornøyd med at LSK fortsatt har Stabæk fem poeng bak seg.

— Det er en halv sesong igjen – pluss én kamp, så alt kan skje. Men jeg synes vi har vært solide og har hatt god flyt, så hvis vi fortsetter med det, skal det bli vanskelig, sier Isabell Herlovsen.

Mot slutten av kampen ble det ampert mellom LSK-spilleren og Stabæks Rønning, og Rønning sa i mixed zone etter kampen at hun mener Herlovsen burde vært utvist for et spark.

— Jeg og Trine er gode venner etterpå igjen. Det skal være litt ampert i sånne kamper, forklarer Herlovsen etterpå.

Nadderud-farvel for Graham Hansen

Det var LSK som styrte første del av kampen, men laget skapte ikke de helt store sjansene. Etter 20 minutter burde Stabæk tatt ledelsen da en leken Caroline Graham Hansen spilte til Ingvild Stensland - som skjøt i stolpen og ut.

NADDERUD-FARVEL: Caroline Graham Hansen viste til tider hvorfor hun snart forlater Stabæk til fordel for tyske Wolfsburg. Her er hun i duell med LSKs Emilie Bosshard Haavi (til høyre) og Marit Sandvei. Foto: Pernille Ingebrigtsen

Graham Hansen spilte sin siste hjemmekamp på Nadderud før overgangen til Wolfsburg. Én kamp til – borte mot Grand Bødø – venter før 19-åringen reiser til Tyskland.— Jeg skulle helst sett at vi var mer giftige på kontringene våre i dag. Vi har noe å lære til neste kamp, sier en delvis fornøyd Graham Hansen.

Ettersom Røa vant 2-0 over Kolbotn i sin kamp, gikk de forbi Stabæk på tabellen og ligger ett poeng foran de blå og fire bak LSK.