Dansk avis: - Så mye får Rosenborg for Gytkjær

Christian Gytkjær er på plass i Tyskland. Spissen kan bli 1860 München-spiller.

Publisert:

Christian Gytkjær kan være på vei bort fra Rosenborg. Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

  • Petter Rasmus
  • Steffen Stenersen
Denne artikkelen er over tre år gammel

Etter det Adresseavisen kjenner til, er Christian Gytkjær på plass i Tyskland. Der skal det pågå konkrete forhandlinger om en overgang.

Adresseavisen har prøvd å komme i kontakt med både Gytkjær og hans danske agent Michael Johansen, men har så langt ikke lyktes.

Det første bildet

Tidligere onsdag postet supporternettstedet dieblaue24 et bilde av Gytkjær.

– Det første bildet! Dansk spiss allerede på plass, skriver fanzinen som bildetekst.

Plaketten på veggen bak hodet til dansken viser at spissen er på besøk hos den tyske klubben nå. Den andre mannen på bildet, er Gytkjærs agent Michael Johansen.

Onsdag kveld melder danske Ekstra Bladet at den tyske klubben skal være nære å sikre seg Gytkjær. Prisen skal være på 2,3 millioner euro. Over 20 millioner norske kroner, ifølge den danske avisen.

På plass: Dette bildet skal angivelig bevise at Gytkjær er i München på besøk hos 1860 sammen med agent Michael Johansen. Foto: Faksimile: dieblaue24.com

Les også

Christian Gytkjærs lillebror klar for eliteserieklubb

Les også

Lyst til å trene styrke? Da bør du ikke gjøre denne feilen

Bjørnebye vil ikke bekrefte

Sportslig leder i RBK, Stig Inge Bjørnebye, sier følgende om overgangsspekulasjonene:

– Det er et overgangsvindu som pågår, og i denne fasen her skal vi bruke mest mulig tid på å jobbe - og minst mulig tid på spekulasjoner. Og vi skal i hvertfall ikke bruke tid på å kommentere før det er noe å kommentere.

– Kan du bekrefte at Gytkjær er i Tyskland?

– Jeg kan ikke si noe som helst, sier Bjørnebye.

Les også

Rosenborgs nye stoppertalent: – Jeg kan forstå om noen er skeptiske. De skal jeg overbevise

Også det velrenommerte fotballmagasinet Kicker mener at 1860 München jakter Gytkjær.

Kicker mener å hevde at RBK-spissen vil bli dyr, men at det virker som 1860 er klare til å betale det Rosenborg krever.

«Klokka 12 onsdag formiddag ankom toppscoreren fra norsk fotball Grunwalder Strasse. Han skal allerede ha inngått kontraktsforhandlinger med klubben, og kikket på trenignsanlegget.

Der hadde han også på seg en jakke med 1860-emblemet på seg. Om alt går bra, blir Gytkjær 1860-spiller allerede i dag», skriver magasinet.

Samtidig melder Ed Malyon, som jobber i den britiske avisen Independent, at Gytkjær skal ha avslått et tilbud fra Championship-klubben Birmingham.

Hevdet å ikke tenke på utlandet

Da Adresseavisen snakket med Gytkjær like før hjemreise fra treningsleiren på Gran Canaria, sa dansken følgende om fotballfremtiden sin:

– Jeg er kanonglad for å være i Rosenborg, og har mulighet til å spille mesterliga her. Det har man ikke om man drar til en mindre klubb i en større liga. Jeg har ikke tenkt i de baner i de hele tatt (utlandet), og trives veldig godt her. Det er en kjempefin gruppe i Rosenborg, som jeg ikke kan skryte nok av.

Kaos-klubb

For en uke siden ble det kjent at Vegard Forren var på vei til nettopp 1860. Da ble klubben av Tyskland-ekspert Petter Bø Tosterud omtalt som en «kaos-klubb».

Les også

– Et veldig overraskende klubbvalg av Forren

– Stabilitet er ikke blant de første ordene som dukker opp når jeg tenker på 1860 München, sier Eurosport-kommentatoren.

P.S 1860 München er åpenbart ivrige på å kjøpe seg ut av bunnen i 2. Bundesliga. I følge Abendzeitung München har klubben tidligere i dag signert den senegalesiske midtstopperen Abdoulaye Ba, samtidig som den brasilianske høyrekanten Amilton og den ghanesiske venstrebacken Lumor er inne på legesjekk.

Sjekk bildene av Gytkjær 1860 München-jakke her (Ekstern lenke)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Stig Inge Bjørnebye
  2. Vegard Forren
  3. Christian Gytkjær
  4. Bundesliga
  5. Rosenborg BK