Australske Brad Smith har virkelig kost seg under sitt treningsopphold og ønsker selv å bli Rosenborg-spiller.

— Vi får se hva trenerne sier. Rosenborg er en stor klubb med en stolt historie og det er noe jeg vil være en del av fremover, sier Smith til Adresseavisen.

God dialog

Han og trenerne har hatt en løpende dialog om hvordan oppholdet har vært og prestasjonene til australieren.

— De har spurt meg om jeg trives og om jeg har det bra. Jeg skal snakke med Stig Inge Bjørnebye snart, så får vi se hva vi finner ut, fortsetter han.

Vraket Liverpools kontraktstilbud. Nå kan Trondheim bli neste stoppested

Han skryter over den flotte moralen i klubben og at de har tatt godt imot ham. Det er én spiller han sender ekstra skryt til.

— Morten Gamst. Han spilte i mange år i England, så vi har mye å prate om. Han har tatt ekstra godt vare på meg, noe jeg synes er flott, sier 21-åringen.

Rosenborg-stilen

Unggutten liker det høye nivået som Rosenborg holder om dagen.

— De spiller god og hurtig fotball. Det er det beste laget i Norge og det norske nivået ser bra ut.

Treningsoppholdet startet litt sakte for den tidligere Liverpool-spilleren, men han føler nå at hans eget nivå begynner å komme seg.

Rosenborg vil se mer av den tidligere Liverpool-spilleren

— Jeg hadde en rolig start på denne uken. Jeg var i Korea med landslaget og var noe svimmel da jeg kom tilbake til Norge. Jeg har hvilt litt og nå nærmer jeg meg et bra nivå, sier han selvsikkert.

Manglende form

- Har du vært litt rusten?

— Det kan man si. Jeg hadde ikke en fullstendig sesongoppkjøring og har ikke vært i toppform. Formen spiller en stor rolle i fotball og jeg føler som sagt at den er på tur tilbake, avslutter han.