Hevder Eikrem er klar for Heerenveen

Nederlandsk nettsted mener Molde-spilleren blir presentert på mandag.

Flere nederlandske nettsteder hevder fredag at Magnus Wolff Eikrem skal ha skrevet under for Heerenveen. Ifølge Elf Voetbal skal Molde-spilleren ha skrevet en kontrakt med klubben med en varighet på fire år.

— Magnus er en veldig talentfull midtbanespiller som har god teknikk. Han spilte under U21-EM i Israel og var en av de sentrale spillerne for det unge norske laget som ble slått ut av Spania i semifinalen, sier Heerenveen-direktør Johan Hansma til nettstedet.

— Vi har fulgt Magnus en stund og det har også vært seriøs interesse fra Bundesligaen. Derfor er vi stolt over at han velger oss.

Ifølge NRK Møre og Romsdal skal Heerenveen selv ha bekreftet overgangen i en pressemelding som ble lagt ut på klubbens nettsider. Pressemeldingen skal imidlertid ha blitt fjernet etter kort tid

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær avkrefter at Eikrem er klar for den nederlandske klubben, men innrømmer at klubben har mottatt et bud fra Heerenveen. Samtidig forteller Solskjær at det skal være flere klubber som er interessert i Moldes midtbanespiller.