FREDRIKSTAD — RANHEIM 1-1

Trener Trond Nordsteien og Ranheim dro til Fredrikstad med en plan som ble fulgt bortimot til punkt og prikke i drøyt 40 minutter.

— Spesielt defensivt opptrådte vi ganske kompakt og lojalt. Det var bra bortebanespill, hvor vi nektet Fredrikstad å komme i gang med sitt spill. Det var planen, å være tålmodig, å la dem bli stresset og deretter gripe sjansen, sier Nordsteien til adressa.no.

- Ulykksalig baklengsmål

Første omgang ble lite underholdende for publikum på Fredrikstad stadion. Rett før pause klarte imidlertid Rozhat Shaswari å ta ballen etter et svakt tilbakespill til Ranheims keeper Even Barli. Shaswari satte inn 1-0. Det brøt med Nordsteiens plan.

— Vi fikk et ulykksalig baklengsmål på grunn av en personlig feil. Pausepraten og andreomgangen ble derfor litt annerledes enn det vi hadde håpet, sier han.

Etter hvilen åpnet kampen seg. Ranheim satset mer offensivt, noe som igjen førte til Fredrikstad-kontringer. Tjue minutter før slutt utlignet Magnus Blakstad etter en corner.

- Kjedelig med ett poeng

— Vi gjorde et helhjertet forsøk og spilte med litt mer risiko etter pause. Vi kom til noen sjanser, samtidig som de kontret og hadde noen store målsjanser. Etter utligningen var kampen åpen, sier Nordsteien, som med bakgrunn i kamputviklingen er fornøyd med ett poeng.

Det er ikke Fredrikstad-spiller Robert Stene, som i flere sesonger var Ranheims viktigste angrepsvåpen. Han kom ikke til noen store målsjanser i oppgjøret mot sin tidligere klubb.

— Det ble en kamp som vi forventet. Jeg følte at vi styrte mye av kampen og hadde store sjanser til å avgjøre. Det var surt ikke å få 2-0-scoringen. Det er kjedelig kun å ta ett poeng, sier Stene til adressa.no.

Temmet Stene

— Ranheim er et bra lag og de var gode på kontringer. Men jeg føler vi burde ha vunnet, legger han til.

Trond Nordsteien er godt fornøyd med hvordan Ranheim-forsvaret temmet sin tidligere lagkamerat.

— Jeg synes ikke Robert Stene hadde noen målsjanser. Vi holdt ham ganske greit, sier Nordsteien.