LARVIK (adressa.no): Det gjør at hun – foran kveldens toppkamp borte mot Larvik – tror at det faktisk er mulig å ta luven av de suverene vestfoldingene.

— Det er Larvik, og de er store favoritter. Vi skal reise ned og ha fokus på oss selv, se på hvordan vi har utviklet oss og heller ta resultatet etterpå. Men selvfølgelig reiser vi ned for å vinne, og det har jeg faktisk troen på. Jeg har større tro nå enn jeg har hatt tidligere, sier Nøstvold.

Vinner med flere mål

I dagens papirutgave sammenlignet Adresseavisen Byåsens serieresultater hittil i sesongen med direkte sammenlignbare kamper fra forrige sesong. På de fire kampene i sammenligningsgrunnlaget har Byåsen vunnet med en seiersmargin på totalt 59 mål. Det er mer enn en fordobling fra 2012/13-sesongen.

Blant resultatene er en 11-målsseier borte mot Stabæk og 20-målstriumfen hjemme mot Storhamar. I de tilsvarende kampene mot medaljekandidatene forrige sesong vant Byåsen knepent med to mål. Det gir selvtillit, bekrefter Nøstvold.

— Ja, du føler at ting stemmer og du får mye selvtillit. Jeg synes vi har fått mer sving på ting, vi er inne i en god stim og har hatt en veldig god periode. Den håper jeg vi kan fortsette, sier hun.

Tror ikke på undervurdering

Sammen med Camilla Herrem jakter også Nøstvold en mulig VM-plass, og hun kjenner at kveldens oppgjør i Arena Larvik er noe spesielt.

— Det er spennende. Det kribler alltid litt ekstra når det er Larvik.

Er det annerledes nå enn det dere trodde det skulle være før sesongen?

— Ja, jeg føler at i stedet for ett steg, så har vi kommet to steg lenger. Det håper jeg vi kan bevise i dag.

Men selv om Larvik alltid vinner mot de andre norske lagene, og vestfoldingene slo Byåsen hele 68-31 over to sluttspillfinaler i mai, har Nøstvold null tro på at kveldens motstandere kan komme til å undervurdere Byåsen.

— Nei, de tar sjelden lett på kamper og er ekstremt profesjonelle. Samtidig kommer de alltid med et ekstra gir mot Byåsen – alltid. Men nå er Cecilie Leganger skadet, og hun er en helt fantastisk målvakt. Så kanskje vi nærmer oss litt når hun er borte, sier Byåsen-backen.