I en åpen kamp var det Cardiff som trakk det lengste strået etter å ha startet friskt i annen omgang. Maynard scoret fra kort hold etter at Kenwyne Jones hadde headet videre en corner.

I pausen var Mats Møller Dæhli blitt byttet ut. Nordmannen hadde noen gode involveringer, men gjorde ingen stor kamp for hjemmelaget. Magnus Wolff Eikrem var ubenyttet reserve.

Dæhli ble erstattet av Anthony Pilkington, som dermed fikk sin debut for Cardiff. Vingen ble nylig hentet fra Norwich.

For hjemmelaget var keeper David Marshall nok en gang viktig med et par nøkkelredninger. Wigan var slett ikke ufarlige, men Cardiff-målvakten var i det vanskelige hjørnet tirsdag.

Dermed endte kampen med 1-0 og Cardiffs annen seier i mesterskapsserien på tre forsøk. Solskjærs menn kan si seg meget fornøyd med sju poeng så langt.

For Uwe Rösler, som trener Wigan, har sesongstarten vært tyngre. Kun ett poeng på tre kamper har den tidligere LSK— og Viking-treneren sanket.

Birmingham – Ipswich 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 David Edgar (30), 1-1 Cristophe Berra (50), 2-1 Clayton Donaldson (63), 2-2 Berra (90).

14.022 tilskuere.

Jonathan Parr var ubenyttet reserve for Ipswich.

Blackpool – Brentford 1-2 (1-1)

Mål: 1-0 Nathan Delfouneso (17), 1-1 Alex Pritchard (37), 1-2 Stuart Dallas (52).

9939 tilskuere.

Bournemouth – Nottingham Forest 1-2 (0-0)

Mål: 1-0 Callum Wilson (58), 1-1 Britt Assombalonga (67), 1-2 Matty Fryatt (72).

10.768 tilskuere.

Cardiff – Wigan 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Nicky Maynard (53).

20.662 tilskuere.

Mats Møller Dæhli spilte 45 minutter, mens Magnus Wolff Eikrem var ubenyttet reserve for Cardiff.

Charlton – Derby 3-2 (2-1)

Mål: 1-0 George Tucudean (11), 1-1 Jamie Ward (31), 2-1 Yoni Buyens (str. 45), 3-1 Igor Vetokele (78), 3-2 Ward (85).

15.317 tilskuere.

Leeds – Brighton 0-2 (0-1

Mål: 0-1 Joao Carlos Teixeira (5), 0-2 Kazenga LuaLua (84).

21.429 tilskuere.

Norwich – Blackburn 3-1 (1-1)

Mål: 0-1 Tom Cairney (1), 1-1 Lewis Grabban (23), 2-1 Bradley Johnson (87), 3-1 Grabban (90).

25.835 tilskuere.

Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich. Joshua King spilte 26 minutter som innbytter for Blackburn.

Rotherham – Watford 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 Lloyd Dyer (74), 0-2 Gianni Munari (87).