Fredag kveld ble det hett i fjerdedivisjonskampen mellom Lura og Vaulen.

I det 43. minutt blir en Lura-spiller taklet, men da laget har fordel av ballen lar dommeren laget fortsette angrepet. Den taklede spilleren var imidlertid ikke fornøyd og sparket til Vaulen-spilleren som taklet ham. Dette fikk dommeren med seg og spilleren ble belønnet med et direkte rødt. Spilleren reagerte med å dytte hardt til dommeren som ble liggende i flere minutter før han reiste seg opp igjen. I pausen hadde han veldig vondt.

— Vi diskuterte hvorvidt han skulle fortsette, og det gjorde han. Han måtte likevel holde igjen i andre omgang , forteller dommerveileder Stefan Merenyi til Aftenbladet.

Dommeren slet med vond ankel og hadde problemer med å ta på seg jakke. Veilederen rådet ham derfor til å oppsøke legevakten.

— Det kan være kragebeinsbrudd, sier Merenyi.

Etter nesten 20 år som dommerveileder forteller han at han aldri har opplevd en så graverende episode.

— Spilleren kom inn i dommergarderoben og unnskyldte seg etter kampen. Det er bra, men det vil bli sendt rapport til kretsen, og jeg ba klubben hans gjøre det samme. Det er klart at saken ble veldig alvorlig da spilleren i fullt firsprang dyttet dommeren over ende slik at han ble skadet, sier han.

Fredag kveld ønsket ikke dommeren å kommentere saken ovenfor Aftenbladet.