Real Madrid 2-0 Levante

Cristiano Ronaldo skal ha mye av æren for waliserens nettkjenninger i oppgjøret. Først traff portugiseren ikke helt på et brassespark. Levante fikk klarert på strek, men ikke langt nok, og Bale kunne heade inn 1-0 etter 18 minutter fra fem meter. Det var hans første mål siden 24. januar.

Fem minutter før pause var vingen igjen på riktig sted til riktig tid. Ronaldo sendte av gårde en kanonkule fra frispark. Ballen traff Bale før den suste inn i lengste hjørne til 2-0. Seieren til Real Madrid gjør at hovedstadslaget holder følge med serieleder Barcelona. Klubben er ett poeng bak tabelltoppen og har sju poeng ned til Valencia på 3.-plass.

Sevilla vant

Sevilla slo Elche 3-0 og skaffet tre viktige poeng. Med poengtap ville laget ha vært farlig langt bak Valencia og Atlético Madrid på 3.— og 4.-plass. Seieren gjør at Sevilla er henholdsvis fem og fire poeng bak duoen på plassene foran.

Carlos Bacca sto med 14 nettkjenninger før søndagens kamp. Mot Elche var det spissen som skal ha mye av æren for at hjemmepublikummet kunne juble for full pott ved full tid.

Colombianeren scoret først på straffe etter 18 minutter, før han etter 32 minutter doblet ledelsen. Kévin Gameiro fastsatte resultatet til 3-0 ni minutter før slutt.

— Vi avslutter sesongen bra og vi håper fortsatt på å kvalifisere oss for europaligaen, sa Sevilla-spiller Juanmi etter kampen.

Villareal tapte poeng

Malaga tok en komfortabel 2-0-seier over tabelljumbo Cordoba, som har sju poeng opp til sikker plass. Juanmi og Noureddine Amrabat scoret målene for Malaga. Klubben ligger på 7.-plass med 44 poeng.

Oppgjøret mellom Almeria og 6.-plasserte Villareal endte 0-0. Sevilla fikk dermed en luke til Villareal, som er tre poeng bak. (©NTB)