Molde (Rbnett): Ifølge tyrkisk media fikk MFK ei uke til å vurdere et samlebud på 45 millioner kroner fra Besiktas.

– Dette har jeg ingen kommentar til, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Rbnett søndag morgen. Han har som prinsipp å ikke svare på slike rykter — verken om spillere ut eller inn – før en handel eventuelt er klar.

Tyrkisk media har imidlertid lenge meldt at storklubben Besiktas har vært interessert i MFK-back Martin Linnes. I midten av august skal Molde ha avslått et bud på 15 millioner kroner for landslagsspilleren, før en «falsk» Linnes i slutten av måneden lurte mange på Twitter til å tro at han var klar for den tyrkiske klubben.

Avslo nytt bud

Den konservative og anerkjente avisaHabertürk skriver denne måneden at MFK for få uker siden har avslått et nytt bud fra Besiktas, men denne gangen skal Vegard Forrens navn også ha stått på lista. Det samlede budet for de to Molde-forsvarerne skal ha vært på hele 3,5 millioner euro, eller 30 millioner norske kroner.

Også interessert i Singh

Til Besiktas-trener Slaven Bilic’ store frustrasjon skal Molde-direktør Nordstrand Jacobsen også ha takket nei til den astronomiske pengesummen.

Habertürk skriver videre at Besiktas i etterkant la inn enda et nytt bud, men med enda et navn på blokka. Denne gangen fikk MFK-ledelsen én uke på å bestemme seg på om 45 millioner norske kroner (5,5 mill euro) var nok for midtbanedirigent Harmeet Singh, Martin Linnes og Vegard Forren.

– Det har jeg heller ikke noen kommentar til, gjentar Tarje Nordstrand Jacobsen med et lite smil.

Utilpass Eikrem

Om Harmeet Singh skulle forsvinne etter sesongslutt passer det kanskje Molde bra at Magnus Wolff Eikrem sliter i Wales om dagen og trolig er interessert i en ny klubb.

– Jeg må begynne å spille regelmessig fotball igjen. Det kan ikke fortsette slik det er nå, sa Cardiff-proffen til VGi går.

MFK-direktør Nordstrand Jacobsen vil heller ikke kommentere dette.

PS: Også Daniel Chima Chukwu og Ørjan Håskjold Nyland har vært hyppig nevnt på «ryktebørsen» i år.