ARSENAL-EVERTON 3-1/BAYERN MÜNCHEN-VALENCIA 4-1

Arsenal slo Everton 3-1 i finalen under Premier Leagues Asia Trophy lørdag. Målvakt Petr Cech debuterte for London-klubben.

Theo Walcott scoret åpningsmålet halvveis i første omgang. I annen omgang la Santi Cazorla og Mesut Özil all tvil til side om hvem som skulle vinne turneringen. På fire minutter la duoen på til 3-0. Ross Barkley scoret Evertons trøstemål et kvarter før slutt.

Den tsjekkiske keeperen Cech fikk sin debut etter overgangen fra Chelsea. Burvokteren hadde et par fine involveringer.

Stoke ble nummer tre i turneringen. De slo Singapores utvalgte stjernelag 2-0 etter mål av Steve Sidwell og Marko Arnautovic.

Bayern München med klar seier

Mange av de europeiske storlagene reiser på turnering utenfor Europa om sommeren.

Valencia og Bayern München møttes lørdag til treningskamp i Fugleredet i Beijing. Tyskerne vant komfortabelt 4-1. Pep Guardiolas lag tok ledelsen etter 16 minutter ved Thomas Müller, før Valencias Rodrigo utlignet ni minutter senere. Müller sendte tyskerne igjen i ledelsen rett før pause.

Etter hvilen gikk Bayern München opp til 3-1 ved Thiago etter 54 minutter. Robert Lewandowski fastsatte resultatet til 4-1 etter 69 minutter.

Kampen var en del av klubbenes sesongoppkjøring. Bayern skal også møte Inter og Guangzhou i løpet av oppholdet. (©NTB)