— Her må det være noe tull, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder og arrangementssjef i Rosenborg.

For halvannet år siden ble det klart at Lerkendal blir arenaen for Super Cup-finalen i 2016. I august møtes vinneren av Champions League og Europa League til en real duell på Rosenborgs hjemmebane.

— Håpløst

Interessen for kampen vil garantert bli stor, men det er fortsatt ikke lagt ut billetter for salg. Billettnettstedet World Ticket Shop tilbyr dog billetter til skyhøye priser.

De billigste billettene som er å få kjøpt via nettsiden koster i overkant av 5000 kroner, mens de dyreste nærmer seg 8000 kroner.

— Billettene blir ikke lagt ut for salg før lagene som skal møtes er klare. Så disse må være falske, sier Moe Dyrhaug.

(krever innlogging) — Hva tenker du da om at det er falske billetter i omløp?

— Om det er tilfellet så er jo det helt håpløst. Vi vil gi info om billettsalget så fort det er klart, svarer hun.

- Billettsalget er ikke startet ennå

Ifølge Moe Dyrhaug er det fortsatt usikkert hvordan billettene blir fordelt. Det er UEFA som styrer billettsalget til kampen. Vi tok kontakt med dem for en oppklaring i billettsalget

— Billettsalget for Super Cup-finalen 2016 har ikke startet ennå. Den prosessen vil begynne når de to finalelagene er klare. Den eksakte datoen er ikke satt ennå, skriver UEFA i en e-post.

— UEFA.com er den eneste offisielle kanalen for publikum som ønsker å kjøpe billetter til Supercupen. På generell basis oppfordrer vi alle fans til å avstå fra å kjøpe billetter fra uautoriserte plattformer, skriver de videre.

Billettnettstedet World Ticket Shop motbeviser at billettene er falske.

— Bestillingen er garantert reservasjon av billetter som parterne våres er sikre på at de kan skaffe, skriver Chris Bakker, assistent manager i World Ticket Shop i en epost.