sz5a0e90.jpg

Søndag ble det kjent at Wayne Rooney pådro seg en hodeskade på trening med Manchester United, som holder 27-åringen ute av spill i noen uker.

Onsdag la Rooney ut bildet av det stygge kuttet i pannen på sin facebook-side, og rettet pekefingeren mot kritikerne som mente at skaden bare var funnet opp fordi Rooney skulle slippe å spille landskamper.

— Det er ingenting jeg ville likt mer enn å hjelpe laget i kvalifiseringen. Jeg er sikker på at folk vil se av disse bildene grunnen til at jeg ikke kan spille, skriver Manchester United-spilleren på facebook-siden.

- Ikke noe pent syn

Bildet har rystet både fans og lagkamerater.

— Det er et veldig dypt kutt. Ikke noe pent syn. Det kommer ikke til å hjelpe på utseende hans akkurat. Han ser ut som noe fra en skrekkfilm, sier Theo Walcott, ifølge The Guardian.

Walcott er lagkamerat med Rooney på det engelske landslaget, som nå må klare seg uten stjernespissen i VM-kvalifiseringskampen mot Moldova fredag.

— Alle vet hvilken enorm trussel Wayne er. Nå må vi andre ta ansvar, for vi vet hvor store disse kampene er, sier Arsenal-vingen.