Rosenborg topper eliteserien med fire seire og en uavgjort på de fem første kampene. Med hele 19-4 i målforskjell har de virket suverene i sesongstarten, men Odd-trener Dag-Eilev Fagermo føler seg fortsatt trygg på at Molde vinner ligaen i år også.

— Rosenborg er ikke gode nok. De er et kontringslag. De har ballen lite og det holder ikke hvis du skal ta seriegull, sier Fagermo til TV 2 og legger til smilende:

— Sånn, der fikk du saken din. Det burde jeg ikke sagt. Nå hisser jeg på meg mange.

Tror på seier

På søndag møter Odd nettopp Rosenborg på hjemmebane. Før kampen ligger Skiens-laget tre poeng bak RBK og selv om Fagermo har en dårlig statistikk mot Rosenborg, har han tro på at luken kan være tettet etter helgens oppgjør.

— Jeg har ikke slått Rosenborg så lenge jeg har trent Odd. Men jeg har gjort det som Godset-trener, og selv om det er hundre år siden så er det på tide å gjøre det igjen. Vi er gode nok til det nå, sier Fagermo.

Fagermo skryter av kunnskapsnivået i klubben og mener at det er viktigere enn økonomien. Rosenborg har et budsjett som er drøye 100 millioner kroner større enn Odd, og han er sikker på at han kunne utrettet mer med den summen enn trønderne har klart.

— Ja, helt klart. Uten tvil. Såpass selvsikker er jeg. Vi hadde ikke trengt 100 millioner heller, 10 millioner hadde vært nok. Mange mener jeg er arrogant når jeg sier det, men det står jeg for. Det mener jeg resultatene også viser, sier han.

- Vi har Barcelona-tall

Onsdag tapte Odd sin første kamp for sesongen, da Sarpsborg ble for sterke og vant 2-0. Likevel mener Fagermo at kampen viste hvor gode laget hans er.

— Ikke for å skryte, men vi er det beste laget ut ifra statistikk og tall når det gjelder etablert angrepsspill. Og det er det viktigste. Det er det vi gjør mot Sarpsborg. Vi har ballen 70 prosent av tiden - det er Barcelona-tall. Problemet er å omsette det i tre poeng, sier han.

Odd-Rosenborg spilles søndag klokken 20.00.