Ågotnes stadion har kapasitet til å ta i mot 1500 tilskuere — like mange som møtte opp da Nest-Sotra spilte mot Ham-Kam i første hjemmekamp i fjor.

— Vi har fått signaler på at det kommer masse folk. På Åsanes første hjemmekamp møtte 1011 tilskuere, sier Nest-Sotra sin mediesjef, Tony Ågotnes.

Snakkis

I fjor lå Nest-Sotra med et publikumssnitt på rundt 800. Kampen mot Åsane er blitt en snakkis, og klubben råder tilskuere til å være tidlig ute til kampstart.

— Denne kampen er noe alle har gledet seg til. Forventningene er skrudd opp, både med tanke på klubbens nye trener og spillere som skal debutere, sier mediesjefen.

Billettluken er åpen allerede fra klokken 15, og de som skal hente sesongkortet sitt oppfordres til å gjøre det så tidlig som mulig.

Prøver å gjøre som «de store»

Fredag forsøkte strilene noe de aldri har gjort før, som en oppladning til årets første hjemmekamp; de arrangerte kick-off for fansen.

— Trenere og spillere ble intervjuet, vi presenterte den nye drakten og serverte fingermat. Vi prøver å gjøre litt som de store klubbene, sier mediesjefen.

Søndag håper han laget vil stjele tilbake litt av glansen som Åsane tok i første serierunde, med storseieren over Levanger. Supporterklubben Strilane har for øvrig invitert Åsane sine supportere til en vennskapelig før-kamp-samling.

Hva gjør dere om det kommer flere enn 1500 tilskuere?

— Det er ikke plass til flere, så da må vi eventuelt stoppe folk i inngangen.