Fredrik Torsteinbø og Lars Sætra spilte hele kampen da Hammarby slo Helsingborg hele 5-1 på hjemmebane i Allsvenskan. Erik Israelsson ble kampens store spiller med hattrick.

Det svenske hovedstadslaget fikk en svært dårlig start på oppgjøret. Carl Johansson ga Helsingborg ledelsen allerede etter fire minutter, men deretter og inn handlet det meste om Hammarby.

Israelsson utlignet til 1-1 bare to minutter senere. Etter halvspilt første omgang sendte han laget sitt i føringen.

I annen omgang la Alex på til 3-1 tidlig i omgangen. Måns Söderqvist gjorde det nærmest umulig for gjestene å komme tilbake da han satte inn 4-1 ni minutter før slutt. To minutter senere fastsatte Israelsson resultatet til 5-1 og satte sin tredje ball i nettmaskene i kampen.

Nordmennene Torsteinbø og Sætra fikk 90 minutter for Hammarby. Midtstopper Sætra hadde målgivende pasning på den siste scoringen.

Også Djurgårdens Kenneth Høie og Daniel Berntsen spilte hele kampen i bortekampen mot Gefle. Kevin Walker avgjorde for gjestene på overtid da han satte inn 2-1. (©NTB)