Napoli vant 2-1 hjemme mot serieleder Fiorentina og stoppet Firenze-klubbens seiersrekke på fem kamper.

Fiorentina har hatt en sterk sesonginnledning, men ble hindret i å ta sin sjette strake seier av Napoli søndag.

Lorenzo Insignes scoret etter 46 minutter, men det så ut til å bli poengdeling da kroaten Nikola Kalinic utlignet etter 73 minutter. Gonzalo Higuaín ble den store helten da han sendte Napoli foran igjen bare to minutter senere.

Inter vil dermed med seier hjemme mot Juventus overta tabelltoppen i Serie A senere søndag.

Sassuolo blandet seg også inn i tetstriden med seier over Lazio. Hjemme mot Roma-klubben ble det 2-1-seier etter scoringer av Domenico Berardi og Simone Missiroli. Felipe Andersons redusering ble bare et trøstemål for klubben som ville vært à poeng med Fiorentina om det ble seier.

Sassuolo har 15 poeng på fjerdeplass, noe som er tre poeng bak ligalederen. Roma følger på annenplass med 17 poeng og Inter er på tredjeplass med 16 poeng.

Tabelljumbo Bologna gikk på sitt sjuende nederlag for sesongen. Hjemme mot Palermo ble Franco Vazquez matchvinner i 1-0-seieren. Også bunnkollega Capri tapte. Atalanta ble for sterke og vant 3-0. Hellas Verona er den eneste klubben i ligaen som står uten seier. Hjemme mot Udinese ledet de lenge 1-0 etter scoring av Giampaolo Pazzini, men Cyril Thereau utlignet seks minutter før slutt.

Nyopprykkede Frosinone imponerte med å vinne 2-0 mot Sampdoria. Mål i det 54. og 55. minutt av Luca Paganini og Federico Dionisi sørget for tre poeng.

Genoa sikret 3-2-seier mot Chievo Verona da Panagiotis Takhtsidis scoret på overtid.