AMOREBIETA – REAL MADRID CASTILLA 1-1

Kampen ble etter hvert en parodi på fotball. Tungt regnvær hadde gjort banen til Amorebieta, nord i Spania, søkkvåt, noe som førte til at den så mer ut som en potetåker enn en spansk gressmatte.

Det passet åpenbart Martin Ødegaard dårlig. Det norske supertalentet var nærmest ikke involvert i kampen, og da lagene kom ut etter pausen satt Ødegaard igjen i garderoben.

ELENDIG BANE: Slik så gressmatten til Amorebieta ut. Foto: Skjermdump TV 2

Endte uavgjortCastilla-trener Zinedine Zidane byttet i stedet inn colombianske Juan José Narváez.

Før den tid hadde Amorebieta gått i ledelsen etter en straffescoring av Orbogozo. Real Madrids reservelag hang virkelig ikke med i starten av kampen. De virket usikre og mer ukomfortable med de vanskelig baneforholdene enn sine motstandere.

Men etter 27 minutter utlignet riktignok venstrekanten Burgui for gjestene. Den spanske 21-åringen vendte vekk en Amorebieta-forsvarer som skled på den søkkvåte gressmatten og satte ballen enkelt i det lengste hjørnet.

Kampen endte til slutt 1-1, noe som betyr at Castilla fortsett henger godt med i toppen av Segunda B.