zlatan2.jpg zlatan2.jpg

Zlatan om Ødegaard: - Jeg har ikke sett noe

Sveriges stjernespiller har ikke lagt merke til Norges tenåringssensasjon.

Mandag møtes Norge og Sverige til landskamp, og før matchen har det vært snakk om hvorvidt Martin Ødegaard (16) kan bli den neste store nordiske fotballstjernen etter Zlatan Ibrahimovic (33).

På en pressekonferanse lørdag uttalte Sveriges landslagssjef Erik Hamrén at det er «helt feil å kalle Ødegaard for den nye Zlatan».

Søndag fikk Zlatan spørsmål om Ødegaard i «Zlatan Unplugged», en app der fansen kan spørre fotballstjernen om hva de måtte ønske.

På spørsmål om hva han synes om Ødegaard svarte Zlatan at han «ikke har sett noe».

Dermed virker det altså ikke som at Ødegaard-hypen helt har nådd PSG-spissen. Den norske 16-åringen har fått massiv medieomtale verden over etter at han debuterte for Real Madrid i mai.

Svenske medier tolker Zlatans uttalelse som et lite stikk til Ødegaard. Aftonbladetkaller det en «diss», mens Expressen bruker ordet «gliring» — som kan oversettes til «spydighet».

Høgmo: - Han er en stor ener

Zlatan er forøvrig på plass i Oslo før mandagens kamp. Han trente sammen med det svenske laget på Ullevaal Stadion søndag.

— Jeg kjenner på kroppen at det har gått en uke siden jeg rørte en fotball, sier Zlatan.

Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo er forøvrig full av beundring for Sveriges fotballstjerne.

— Han er en stor ener i det svenske laget og i skandinavisk fotball. Det har han vært de siste årene, sier Høgmo til Aftenposten.