Se scoringene fra kampen i vinduet ovenfor

MYRDAL GRESS , Åsane-Brann 2-3: Han satte fyr på bergensderbyet allerede etter tre minutter. Forarbeidet fra Senai Hagos var utmerket, Joachim Soltvedt beholdt roen og trillet ballen under Kenneth Udjus.

Da Kristoffer Nesse Stephensen la på til 2-0 etter en drøy halvtime, så det veldig lyst ut for Åsane. Så, i løpet av 20 minutter i annen omgang, gikk det fra festkveld til fortvilelse for de oransje. I stedet for en kjempeopptur endte det med Åsanes sjette strake serietap.

Tapte igjen: Åsane gikk på sitt sjette strake nederlag i serien. Foto: Ørjan Deisz

— Det er bare til å riste på hodet av. Jeg er utrolig skuffet. Det går ikke an å beskrive hvor surt det er. Lenge følte jeg at vi hadde full kontroll. Brann gjorde egentlig ingen god fotballkamp, men hadde en veldig duellkraft som vi ikke klarte å stå imot, sier Soltvedt, som var en del av Branns utviklingsavdeling frem til denne sesongen.Åsane-trener Kjetil Knutsen var ikke like langt nede følelsesmessig, selv om han selvsagt syntes det var bittert å se tre poeng forsvinne.

— Dette var veldig marginalt. Samtidig må vi være ærlige om at vi ikke håndterte den avgjørende fasen. Men prestasjonen vår var bra. Det ble en god og spennende fotballkamp, sier Knutsen.

— Vi traff godt med inngangen til kampen. Vi skulle variere presshøyden vår, og Brann fant ikke helt ut av det, men avga rom som vi utnyttet godt. Men ingen kamper er ferdig etter 45 minutter, og Brann står igjen som seierherre.

Til tross for at poengene har uteblitt i over en måned, ser han klare tegn på at laget er i bedring.

— Fortsetter vi der vi er nå, kommer vi til å plukke poeng frem til sommerferien. Og selv om alle advarer mot høsten, tror jeg faktisk vi har en god mulighet til å utvikle oss videre da, sier Knutsen.