Under fjorårets kamp om tittelen åpent Chelsea-manageren munnen og ga Wenger et solid verbalt stikk i brystet. For portugiseren kalte Arsenal-manageren en ekspert i å mislykkes på grunn av det faktum av at Wenger ikke hadde vunnet et trofé på ni år. Det siste troféet manageren kunne heve over hodet var da de vant FA cup-finalen mot Manchester United i 2005. ## — Jeg ber ikke om unnskyldning

Men i fjor kunne Wenger og co endelig juble for et nytt trofé da de vant FA cup-finalen mot Hull. Chelsea endte derimot opp tomhendte etter sesongen, selv om Arsenal ble slått hele 6-0. Da Mourinho fredag fikk spørsmålet om han vil unnskylde for utsagnet om Wenger responderte han, ikke overraskende, med svaret nei.

— Det jeg sa var en konsekvens av noe. Det var ikke fordi jeg hadde muligheten til å si noe først. Jeg får ikke en unnskyldning, og jeg ber ikke om unnskyldning, sa han.

- Man må komme seg videre

Nå vil han at kommentaren skal bli glemt.

— Man må komme seg videre, glemme det og gå videre uten tenke på hva som skjedde. Vi trenger ikke tenke på det. La oss heller konsentrere oss om en annen kamp som har stort ansvar for oss begge, sier Mourinho som refererer til storkampen mot Arsenal søndag.

Samtidig som han også vil gi noen strofer av skryt til Wenger.

— Det er en utrolig prestasjon at han har vært i Arsenal i hele 18 år. Jeg vil gratulere han og klubben.

- Han liker å se på andre folk

Det er ikke den første gangen Mourinho har vært ute å kommentert Wenger. Under hans forrige periode i Chelsea kalte han Wenger en «voyeur».

Tar man en titt i den franske ordboka, så defineres uttrykket slik: «En person som får seksuell tilfredsstillelse gjennom å observere nakenhet eller seksuelle aktiviteter hos andre, fra et hemmelig utkikkspunkt».

— Jeg tror han er en av disse folkene som er kikkere. Han liker å se på andre folk. Det er noen som har et teleskop hjemme hos seg, for å se hva som skjer i andre familier. Han må være en av dem. Å være en «voyeur» er en sykdom, sa Mourinho.