TOTTENHAM — INTER 6-1

ULLEVAAL STADION: Med seier mot Inter foran et glissent Ullevaal, viste Tottenham at de er i rute før sesongstart.

Flere av de aller største stjernene er en del av både Tottenham og Inters tropp når de nå kjører sesongoppkjøringen i Europa – og la turen innom Oslo og Norge. Tottenhams stjernespillere som Eric Dier, Erik Lamela, Christian Eriksen og Harry Kane spilte alle fra start.

I den siste kampen før sesongstart 13. august ser det ut som Tottenham har full kontroll. På norsk gress til tider rundspilte de Inter, og vant 6-1. ## Perlescoringer

Det bøttet ned på Ullevaal en time før kampstart. Men det klarnet opp i god tid før kampstart, og tilskuere og spiller slapp unna det verste regnet under kampen.

Tottenham gikk umiddelbart i press, og kaptein Kane ble spilt gjennom etter to små minutter. Han ble felt på vei gjennom, og tilskuerne ropte på straffe. Men slik ble det ikke.

Men når Eric Dier ble felt innenfor 16-meteren ett lite minutt senere, pekte dommeren på ellevemetersmerket. Derfra var Harry Kane brennsikker, og satte ballen høyt i mål over Inter-keeper Samir Handanovic.

Tottenham til tider herjet med Inter den første omgangen - men baklengsmålet kom likevel. Kroatiske Ivan Perisic hamret til fra hjørnet av 16-meteren og i mål. En perlescoring. Fem minutter før pause banket Erik Lamela inn et kremmerhus til 2-1-ledelse for Tottenham.

Kane-dobbel

Begge lag gjorde flere bytter i pausen, og Christian Eriksen måtte blant annet vike. Det gikk likevel ikke lang tid før Tottenham fant nettmaskene på ny. Denne gangen var det Dele Alli som etter lekkert forarbeid klinket ballen i mål.

Men det stoppet ikke der. Få minutter senere noterte Harry Kane seg for dagens andre, da han gikk for skudd 12 meter fra mål. Så la Vincent Janssen på til 5-1 etter at han snek seg bak forsvarerne og satte ballen i mål. Shayon Harrison gjorde 6-1. ## Storfint norgesbesøk

Tottenham endte på tredjeplass i fjorårets liga, og sikret seg dermed Champions League-spill kommende sesong. "Som vanlig" er de å forvente blant de beste når ligaen starter 13. august - kampen mot Inter var også et bevis på det.

Norge har storfint fotballbesøk i disse dager. Inter og Tottenham gjestet Ullevaal fredag kveld, mens Arsenal var på besøk på vestlandet i forbindelse med en treningskamp mot Viking. Tirsdag kommer høydepunktet når Real Madrid og Sevilla møtes til finale i supercupen på Lerkendal.