Statistikksenter Eliteserien:

Forrige gang det skjedde var mot Lyn 3. mai i fjor (0-0). Siden har Stabæk scoret i 12 hjemmekamper på rad, før Ramovic sørget for gårsdagens «smultring» på Fornebu.

Ramovic sto en ny solid kamp da TIL kjempet til seg seier mot Stabæk. For tredje gang på årets fire første kamper holdt TIL-keeperen nullen.

Redningen i kampens 90. minutt i går var det klasse over, på headingen til Bernt Hulsker etter en corner fra Daniel Nannskog.

— Du må være fokusert i 95 minutter, for Stabæk er et godt lag som kan score mål , sa Ramovic til iTromsø etterpå.

(Artikkelen fortsetter)

Målet Stabæk - Tromsø 0-1

Stabæk-Tromsø: Målet

— Topplag

Han har fått en meget solid start på sesongen. Kun Lillestrøm har fått ballen i nettet bak TIL-keeperen. Og med nio av 12 poeng så langt, ligger TIL på sølvplass i serien.

Det får sisteskansen til å drømme om topp-plassering i løpet av sesongen:

— Vi kan avgjøre hvem som vinner serien, og det er vi selv som bestemmer hvor vi ender på tabellen. Kvalitetene i laget til å nå helt til topps er absolutt til stede. Men da må hver eneste spiller være topp fokusert og aggressive nok i hver eneste kamp, sa Ramovic i et intervju med iTromsøs påskeaftenutgave.

- Det handler om hvor langt spillerne på laget er villige til å presse seg selv for å bli best mulig. Det handler om sult, om sulten er nok til stede hos samtlige spillere , utdyper han.