I sin første kamp på Anfield for sesongen, entret Luis Suárez gressmatten med sitt nyfødte barn i hendene.

Om det var barnet som motiverte uruguayaneren ekstra, vites ikke, men Suárez brukte ikke lang tid på å gjøre seg markert i Anfield-returen.

Avgjorde i første omgang

Etter tretten minutter kranglet han inn sitt tredje mål på to kamper og sendte Liverpool i ledelsen.

Stakkars Crystal Palace hadde lite å stille opp med, og Liverpool brukte ikke lang tid på å avgjøre kampen. Etter å ha driblet Crystal Palace-forsvaret både en og to ganger, banket Premier Leagues toppscorer Daniel Sturridge inn 2-0. Da Steven Gerrard satte et straffespark sikkert i nettet syv minutter før pause, var kampen mer eller mindre avgjort.

— I dag var de strålende. Deres kombinasjoner var fantastisk bra. De er helt i toppen i denne ligaen, sa Liverpools manager Brendan Rodgers ifølge BBC.

Trøstemål for Palace

I annen omgang tok Liverpool foten av gasspedalen, og det enorme trykket fra åpningen uteble. Det gjorde at Dwight Gayle fikk muligheten til å stusse inn et trøstemål for gjestene fra London. Den tok han vare på.

Det endte 3-1 på Merseyside. Liverpool leder dermed Premier League med ett poeng ned til Arsenal – som møter West Bromwich søndag.

Bent reddet Fulham

På Craven Cottage var ikke John Arne Riise en gang i kamptroppen til Fulham, da London-klubben slo Stoke 1-0. Darren Bents scoring syv minutter før slutt, var nok til å gi Fulham tre svært etterlengtede poeng i nedrykksstriden.

Med syv poeng klatrer Riise og Hangelands klubb forbi West Ham på tabellen, og står omsider på trygg grunn i Premier League.

Newcastle slo tilbake

Etter to strake tap fikk Newcastle sin revansje, da de slo Cardiff 2-1 i Wales.

Med to mål på under ti minutter, sjokkerte Loic Rémy waliserne mot slutten av den første omgangen. Selv om Peter Odemwingie reduserte ledelsen i den andre, klarte Cardiff aldri å komme tilbake.

Dermed passerte Newcastle Cardiff på tabellen, og er nå på øvre halvdel for første gang denne sesongen.

Cardiff har på sin side fortsatt til gode å vinne en hjemmekamp i Premier League siden sjokkseieren over Manchester City i august.

Målløst i Hull

Både Hull og Aston Villa har hatt en oppløftende start på årets Premier League-sesong. Men da de to lagene møttes på KC Stadium, så det ikke slik ut.

Den særdeles sjansefattige kampen endte 0-0 og status quo mellom åttende- og niendeplassen på tabellen.

Engelsk eliteserie fotball lørdag, 7. runde:

**Cardiff – Newcastle 1-2 (0-2)

Mål:** 0-1 Loic Remy (30), 0-2 Remy (38), 1-2 Peter Odemwingie (58).

27.538 tilskuere.

**Fulham – Stoke 1-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Darren Bent (83).

24.634 tilskuere.

Brede Hangeland spilte 45 minutter for Fulham.

Hull – Aston Villa 0-0 24.396 tilskuere.

**Liverpool – Crystal Palace 3-1 (3-0)

Mål:** 1-0 Luis Suárez (13), 2-0 Daniel Sturridge (17), 3-0 Steven Gerrard (str. 38), 3-1 Dwight Gayle (76).

44.721 tilskuere.

**Manchester C. – Everton 3-1 (2-1)

Mål:** 0-1 Romelu Lukaku (16), 1-1 Álvaro Negredo (17), 2-1 Sergio Agüero (45), 3-1 Tim Howard (selvmål 69).