Vestlandshallen (BT): Vadim Demidov (29), Steffen Lie Skålevik (23) og Dani Hatakka (21) er alle usikre til fredagens Brann-treningskamp mot Åsane.

Åsane – Brann kan du se direkte på bt.no – sendingen starter klokken 19.30 fredag.

Alle tre sto over deler av Branns torsdagsøkt i Vestlandshallen, der også kampen blir spilt. Hvis Demidov må stå over mot Åsane, vil lagets kaptein ha mistet tre av de fire første kampene i 2016. * Brann-sjefenes seks merkelige valg

— Demidov var med i starten av treningen, før han gikk av. Han har smerter rundt foten og ankelen, litt sårhet og en liten overtråkk, sier Gregor Monsen i Branns medisinske apparat.

Overtråkk

Monsen sier det ikke er tatt en endelig avgjørelse rundt Demidov og Åsane-kampen. Det gjelder også Skålevik og Hatakka. Men trener Lars Arne Nilsen regner ikke med dem.

— Demidov og Steffen er sannsynligvis ikke med i morgen. Steffen fikk en overtråkk, og hadde han måttet spille, kunne han nok gjort det. Men jeg tror ikke han vil være tilgjengelig, sier Nilsen.

SPILLER: Bismar Acosta er skadefri og med mot Åsane. Her hopper midtstopperen under torsdagens trening i Vestlandshallen. Foto: Mads Bøyum

Finske Hatakka blir beskrevet som «litt sår her og der» av Gregor Monsen. Selv sier spilleren han sto over siste del av treningsøkten av forsiktighetsgrunner.— Jeg håper å spille i morgen. Nå er det viktig å unngå skader, og da er jeg varsom etter en periode med mye hard trening, sier Hatakka.

Nilsen vil bruke «alle»

Branns trener har en plan om å bruke alle tilgjengelige spillere i kampen mot Åsane.

— Det fortjener spillerne etter den vinteren vi har hatt, sier Lars Arne Nilsen.

Han kaller fredagens dyst for «trening 11 mot 11», og sier resultatet ikke er veldig viktig for ham.

— Så ligger det selvsagt i fotballens natur at det er kjekkest å vinne. Men jeg er mest opptatt av hvordan vi ser ut på banen, og om vi ser igjen det vi øver på her på treningsfeltet, sier Nilsen.

Lurer du på hvordan Olympiatoppen ser på Brann? Les om det her

Men neste uke, når Brann er på treningsleir i La Manga i Spania, skrur sjefen til.

— Da blir det litt annerledes, vi kommer nok til å spisse mer i La Manga, sier Nilsen.

Treneren drillet mer enn 11 spillere på «førstelaget» under torsdagstreningen. Men dette kan fort bli gjengen som starter kampen:

Piotr Leciejewski – Amin Nouri, Jonas Grønner, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen – Mads Hvilsom, Jakob Orlov, Erik Huseklepp.

— Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan vi skal starte, sier Nilsen.

Forsiktige medisinere

Fra før er det kjent at Åsane-kampen kommer for tidlig for Kasper Skaanes, Kristoffer Larsen og Fredrik Heggland.

I Spania skal Brann spille to kamper, mot Haugesund og Rubin Kazan fra Russland.

— Vi ønsker ikke å dra med oss mange skader ned til La Manga, så vi er forsiktige nå. Terskelen for å ta spillere ut av trening er lav, sier Gregor Monsen.