TUIL — Follo 4-0

Tromsdalen (iTromsø): «Dalingan» leverte angrepsspill av høy klasse og var bunnsolide defensivt i nedsablingen av Follo i går. Det sto bare 1–0 til pause, men det kunne fort ha vært langt styggere sifre for gjestene fra sør.

1–0 kom da Steffen Skogvang Pedersen dro seg innover i banen etter 21 minutter. Høyrebacken skjøt fra 16 meter, og ballen suste i mål bak Follo-keeper Knut Andrè Skjærstein.

Fantastiske minutter

Så startet moroa for Gaute Helstrups menn.

Kun seks minutter var spilt av 2. omgang da Vegard Lysvoll åpnet årets målkonto. Et innlegg fra Tomas Kristoffersen ble headet i mål på lekkert vis.

Like etter var Lars Henrik Andreassen framme på en retur og satte inn 3–0. ## Praktangrep

Follo-forsvaret hadde så vidt summet seg da de nok en gang ble rundet av TUILs angrep. Etter å ha brodert seg gjennom forsvaret fant Håkon Kjæve Vegard Lysvoll i boksen og 4–0 var et faktum.

Etter nedsablingen står TUIL med full pott og 8–1 målforskjell på tre kamper.

Finnsnes står med seks poeng på to kamper, og kan komme a poeng med TUIL om de slår TIL 2 i morgen.

Det er fortsatt tidlig å si, men dette kan fort bli en jubelsesong for «Dalingan».