CAMPOAMOR (RB Nett): MFK-laget har bodd og trent på resorten Real Club de Golf Campoamor den siste uka. Tirsdagens kamp er den eneste for MFK under dette oppholdet. Kampen starter klokka 18 og spilles på Pinatar Arena.

For å komme i gang

– Det blir en gjennomkjøring for de fleste. Slik at de kommer i gang og får kjenne litt på kampdimensjonen igjen, sier MFK-trener Tor Ole Skullerud til Romsdals Budstikke.

I Spania har Molde trent på grønne gressmatter, og de har gangavstand til banene som er tilknyttet hotellet.

– Jeg synes det ser bra ut, og det har det gjort helt siden vi startet treningene igjen i Molde for tre uker siden. Selv om vi har trent mye synes jeg det er bra med energi i spillerne, fortsetter Skullerud.

– Vi har mange gode fotballspillere som pusher hverandre på trening. Spillerne viser en god innstilling i hver eneste trening.

Nysigneringer

Ola Kamara, Thomas Kind Bendiksen og Andreas Linde er alle nyervervelser som ifølge Skullerud har kommet fint inn i spillergruppa.

– Spillergruppa har, som tidligere, vært veldig flinke til å ta imot nye spillere.

Den finske høyrebacken Janne Saksela, som har vært på prøvespill, er en av dem som ifølge Skullerud får sjansen tirsdag kveld. Men han vil ikke gå for mye inn på spillerens kvaliteter foreløpig.

– Han har fått vist seg fram, og det var derfor vi fikk ham hit. Det har vært bra.