Brann scoret på sine to første skudd på mål, og Lund Hansen fikk en mildt sagt vond start på sin første store kamp for Rosenborg. Og aller verst hadde han det etter Branns andre scoring. Erik Huseklepps frispark fra 25 meter til høyre for Lund Hansen går over alle, og mellom beina på keeperen.

Så merkelig ut

— Jeg ble litt passiv, og skulle ha brutt ballbanen tidligere. Men vi rygget ,og plutselig var ballen mellom beina mine. Jeg regner med at det så merkelig ut, sier Lund Hansen.

Da hadde det gått 33 minutter av kampen, og Brann hadde snudd kampen med sine to første skudd på mål.

— Det snek seg inn noen tanker, men jeg måtte bare glemme det. Og det gikk jo bedre etter hvert, mener han.

Og har helt rett. For resten av kampen ble en kamp mellom Lund Hansen og Brann:

38. minutt: Huseklepp helt alene, og har all verdens tid til å sette 3-1. Men Lund Hansen reddet mesterlig med venstrefoten.

49. minutt: Helstad alene mot Lund Hansen, men igjen en flott redning med venstrefoten.

66. minutt: Heading av Bjarnason fra to meter. Lund Hansen brukte sine 197 centimeter og feber-reddet helt nede ved stolperoten.

89. minutt: Migen Memelli alene, men igjen ble RBK reddet av Lund Hansen.

Disse fire redningene, og spesielt headingen til Bjarnason, sørget for at det ble med 1-3 tap. Kristian Ystaas’ scoring sju minutter før slutt kunne han ikke gjøre noe med.

— Til tross for tabben ga det her mersmak, og det virket da som de fleste var positive til min innsats i garderoben etter kampen. Men det hjelper egentlig ikke så mye ettersom vi tapte, sier 24-åringen, som fikk vite at han skulle spille på formiddagstreningen. Låret til førstekeeper Lars Hirschfeld var så vondt at han ikke kunne stå.