Både Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen da mesterligajagende Hertha skuffet mot middelhavsfarer Augsburg i lørdagens kamp.

LANG VEI TILBAKE:

Jarstein avsluttet høstsesongen med å holde nullen to ganger på rad, og keeperen fortsatte den gode trenden etter vinterpausen.

Han slet med sykdom i oppkjøringen til den første kampen i vårsesongen, men var frisk nok til å stenge buret igjen.

Hertha er nummer tre i Bundesliga og ligger an til en svært overraskende mesterligaplass.

Tarik Elyounoussi sliter igjen med skade og var ikke med da Hoffenheim mistet en viktig seier mot slutten i 1-1-kampen mot Leverkusen.

Jiloan Hamad ga hjemmelaget ledelsen fem minutter før pause, men kvarteret før slutt utlignet Ömer Toprak for Leverkusen.

De to tapte poengene gjør at Hoffenheim fremdeles ligger nest sist, mens Leverkusen er nummer fem.

Ørjan Håskjold Nyland satt på benken igjen da Ingolstadt slo Mainz 1-0 hjemme. Moritz Hartmann ble matchvinner fra ellevemeteren etter 41 minutter.

Ellers tapte Köln 1-3 hjemme for Stuttgart, mens Darmstadt slo tabelljumbo Hannover 2-1 på bortebane. (©NTB)