55-åringen annonserte under en pressekonferanse tidligere i dag at han trekker seg som landslagssjef. Hareide kom ikke med konkrete opplysninger om sin egen fotballfremtid, men ifølge Start blir han ikke Arne Sandstøs etterfølger som ny hovedtrener i klubben.

Les også:

— Nei. Hareide er ikke aktuell , sier administrerede direktør i Start, Jan Oddvar Skisland, i en sms til Fædrelandsvennen.

Start er på trenerjakt etter at Sandstø trakk seg fra stillingen sin 10. november. Frode Fredriksen lå best an til å ta over, men trakk sitt kandidatur etter et oppslag i Fædrelandsvennen om en millionær som ville sponse klubben med minst to millioner kroner for en topptrener.

Les også:

Start har allerede avvist at personer som Tom Nordlie, Bård Wiggen og"Totto" Dahlum er aktuelle. Danske Troels Bech var lenge en kandidat, men takket i forrige uke ja til en trenerjobb i Silkeborg .

Bård Borgersen kan fortsatt være mannen som blir ny Start-trener. Kristofer Hæstad anbefalte sågar Starts veteranstopper i et intervju med fvn.no i forrige uke. 36-åringen og Start er imidlertid tause om Borgersens fremtid.

Knut Tørum og Dag Opjordsmoen er også personer som er blitt koblet til den ledige jobben som hovedtrener i Start. Klubben håper å ha en ny trener på plass innen 5. januar.

PS: Hareide takket tidligere i vinter nei til et tilbud fra Brann om å bli ny trener der.