Om det blir hett rundt stengene til Daniel Örlund under returmøtet mot AEK Larnaka vet man ikke ennå. Men at oppgjøret blir av det hete slaget, er helt klart. Det er svært varmt på øya i Middelhavet for tiden og verre blir det de kommende dagene. I hovedstaden Nikosia er det meldt opp mot 37 grader på kampkvelden. I byen Larnaka der kampen spilles er det meldt et par grader "kaldere", men det som venter Rosenborg blir glohett.

— Larnaka-spillerne er mer vant til det dette enn oss så det vil være en fordel for dem. Det sier seg selv at det er annerledes enn det vi er vant med. Det er klart det er en fordel for de som spiller hjemme, sier Fredrik Winsnes.

Han mener motstanderen er en utfordring uansett og at de har høy standard over hele linja, selv om Rosenborg dominerte på Lerkendal uten å score.

Rade Prica gliser godt når han hører om tempraturene som ventes på Kypros.

- Det kan bli varmt og skjønt. Vi har ikke hatt så mye sommer her så det skal bli bra, ler Prica.

Jan Jönsson ser også at det er en ekstra tøff utfordring for Rosenborg med varme været som slår seg ned på Kypros under oppholdet denne uka.

— Ja det er det. Men det er ikke verre enn at vi skal klare det når vi er forberedt på det. Vi skal fylle på ordentlig. Du skal venne deg til klimaet samtidig som man ikke skal ut i solen og brenne seg, sier Jönsson.