Daniel Berg Hestad har mest erfaring med europacupkamper i dagens MFK-stall. Han gleder seg alltid like masse hver gang Molde møter europeisk motstand.

— Det er alltid spesielt. Sjøl om jeg sikkert har snart 40 kamper i Europa, er det alltid et usikkerhetsmoment hvor god motstanderen er, sier Daniel Berg Hestad.

Berg Hestad innrømmer at Mesterligaen er drømmen, men veien dit er lang, ifølge kapteinen.

— Da skal mye klaffe, men det er ikke umulig. Det er utrolig mange gode fotballspillere i Europa, men nivåforskjellen er mindre enn mange tror. Det er snakk om små detaljer som gjør en forskjell i helheten. Det er dit vi er på veg og jeg har selvfølgelig troa på et gruppespill i Mesterligaen, sier Berg Hestad.

- Bør vinne

I dagens kamp er ingenting annet enn seier godt nok om drømmen skal kunne gå i oppfyllelse.

— Vi bør ta oss videre, spesielt med tanke på at vi vant i Irland. Sligo holder et greit nivå, men vi er et bedre lag, sier han.

- Nedtur

Hvis Sligo Rovers slås hjemme, venter Legia Warsawa i neste runde. Det er tøff, men overkommelig motstand, mener Berg Hestad.

— Det hadde vært en stor nedtur om vi ikke kommer inn i et gruppespill, innrømmer han og håper flest mulig publikum finner vegen til Aker stadion for å støtte laget.

Mandag var det bare solgt 2200 billetter, men det gode været kan sende langt flere til Aker stadion tirsdag kveld.

200 fra Irland

Ca 200 fans har kommet fra Irland til Molde. De har blitt tatt godt imot av Molde-supporterne. Irene har ifølge den irske avisa Independent.ie til og med fått redusert pris på halvliterne i Moldes sportspub, 1911. — Istedenfor å bli møtt med «Welcome to Hell» har de irske supporterne blitt møtt av blide mennesker som har tilbudt dem både is og brus, skriver avisa, som også var imponert over den korte turen fra hotell til stadion.

— De 100 metrene må være den korteste turen det går an å få til i europeisk fotball, mener den utsendte reporteren. Han synes tydeligvis det var flott å komme til Molde og Norge i solskinnet.

— Tidligere europaturer for Sligo har gått til støvete byer og land bak det gamle jernteppet - i Albania, Ukraina og Slovakia. Så det var litt av en forandring å komme til dette postkortvakre området. Stadionområdet har en fabelaktig plassering, skriver avisa.

Vi har startet livesendingen fra kveldens kamp - den sendingen finner du her!