Lørdag ble det bekreftet at Steve Gohouri, som er fra Elfenbenkysten, ble funnet ved elven Rhinen. Det skriver den tyske avisen Bild.

Han har spilt for blant annet Paris Saint-Germain, Wigan og Borussia Mönchengladbach. Gohouri har vært savnet siden han i midten av desember hadde reist fra klubben sin TSV Steinbach i Tyskland for å møte familien i Paris.

– Vi er alle målløse. Han sa til meg at han skulle møte familien sin i Paris men det er tydelig at han aldri kom seg dit, sa Steinbach-trener Thomas Brdaric den gang.

Steve Gohouri (t.h) ble bare 34 år gammel. Her fra en kamp mot Liverpool med Wigan i 2011. Foto: Tim Hales, AP

Gohouri startet fotballkarrieren i Paris Saint-Germains ungdomsavdeling, men greide ikke å slå seg inn på førstelaget. Han spilte senere klubbfotball i Israel, Sveits og Liechtenstein før han fikk kontrakt med Borussia Mönchengladbach.Forsvarsspilleren spilte 13 landskamper for Elfenbenskysten. Tidligere landslagskamerat Didier Drogba kommenterte dødsfallet slik:

— Veldig trist nyhet å få. Jeg har mistet en av mine soldater og Elfenbenskysten en av sine mest lojale sønner. Mine tanker går til familien. Hvil i fred, bror, tvitret tidligere landslagskamerat Didier Drogba.

Gohouri spilte 29 bundesligakamper i årene 2006 til 2009. Deretter havnet han i Wigan, hvor han i årene 2010 til 2012 spilte drøyt 40 førstelagskamper.

Senere var han innom klubber i Israel og Hellas. De siste sesongene har han tilbrakt i tyske klubber på lavere nivå. Denne sesongen spilte han for Steinbach.

— Det er med sorg vi hører rapportene om at vår tidligere forsvarsspiller Steve Gohouri er død. Våre tanker er med familien hans, skriver tidligere arbeidsgiver Wigan på Twitter.

— Jeg hørte tilhengerne synge hans navn, og vi fikk den triste nyheten i garderoben, sa Wigan-manager Gary Caldwell etter 1-1-kampen mot Scunthorpe. Han spilte med Gohouri i Premier League.

Aftenpodden Sport julespesial: Dette er årets bajas og årets ufyselige utøver