Rasmus Fossum Tiller er ifølge procycling klar for Dimension Data. Bildet er fra U23-VM i landeveissykling i Bergen. Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Hevder nordmann blir lagkamerat med Boasson Hagen

Rasmus Tiller har signert en toårsavtale med sykkellaget Dimension Data, melder procycling.no.

Publisert: Publisert:

Ifølge nettstedet procycling.no har 22-åringen signert en avtale med World Tour-laget, og blir lagkamerat med Edvald Boasson Hagen.

Nettstedet skriver at dette vil bli offentliggjort innen rimelig tid.

Syklisten ønsker ikke å kommentere hvilket lag han sykler for neste sesong, men bekrefter at han ikke kommer til å signere en stagiaire-kontrakt (hospitant) denne høsten.

Tiller, som ble norgesmester i eliteklassen som 21-åring, ble nummer to under årets NM i Sandefjord. I Joker-Icopal-trøya har han hatt en god sesong og ble blant annet nummer fem i Tro-Bro León.

Rasmus Tiller blir den 15. rytteren som tar proffsteget ut fra kontinentalsatsingen til Joker-Icopal. På denne listen finner vi også navn som Edvald Boasson Hagen, Gabriel Rasch, Lars Petter Nordhaug og Alexander Kristoff.

Søndag sykler Rasmus Tiller EM i Glasgow sammen med Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, August Jensen, Sondre Holst Enger og Kristoffer Halvorsen.

Publisert: