HULL — LEICESTER 2-1

Regjerende Premier League-mester Leicester kom til nyopprykkede Hull som store favoritter, og det var ganske utrolig at Claudio Ranieris lag ikke ledet ved pause.

Etter stillingskrig i starten kom Leicester-sjansene på løpende bånd. Både Jamie Vardy, Riyad Mahrez og Danny Drinkwater var nær scoring.

Via Diomande

I stedet var det Hull som tok ledelsen på overtid i 1. omgang. Norske Adama Diomande gjorde sin debut i Premier League, og han skulle få sesongens første mål i den engelske toppdivisjonen.

Og hvilket mål det var! Lenge trodde man at Abel Hernandez var målscorer etter at han hadde gått opp i en synkronisert brasse sammen med norske Diomande.

Hernandez jublet mest, og alle trodde at det var hans mål. Men TV-bildene viste tydelig at ballen gikk inn via nordmannen, som dermed ble kreditert scoringen.

Ny Hull-ledelse

Hull ledet ufortjent 1-0 ved pause, men 2. omgang var så vidt kommet i gang før det sto 1-1. Mahrez utlignet fra straffemerket etter at Demarai Gray ble lagt i bakken av Tom Huddlestone.

Hull-fansen vil nok mene at forseelsen skjedde utenfor 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket.

2-1: Robert Snodgrass jubler etter å ha sendt Hull opp i ny ledelse. Bak Adama Diomande. Foto: NTB scanpix

Hull var tilbake i ledelsen etter 57 minutter. Leicester-keeper Kasper Schmeichel prøvde å sette i gang med et langt utkast, men i stedet plukket Hull opp ballen og satte fart. Ballen endte til slutt hos Robert Snodgrass, som banket inn 2-1 fra 15 meter.

Flere mål ble det ikke, og dermed har nyopprykkede Hull fått en drømmestart på sesongen. Regjerende mester Leicester må forbedre effektiviteten hvis det skal bli en ny sesong blant de beste.