ITALIA-NIGERIA 2-2

De drøyt 15.000 tilskuerne på Fulhams hjemmebane fikk valuta for pengene. Bare to dager etter at Nigeria ble klar for fotball-VM ga et B-preget mannskap alt i kampen om seier.

Italienerne kom best i gang da Giuseppe Rossi markerte landslagsreturen ved å gjøre 1-0 etter flott forarbeid av Mario Balotelli i det 12. minuttet. Men innen pause hadde nigerianerne tatt føringen gjennom scoringer av Bright Dike og Shola Ameobi.

Like etter hvilen utlignet Emanuele Giaccherini for blåtrøyene. Men heller ikke mandag maktet Italias utvalgte å sikre seieren. To treff i stolpeverket var det nærmeste de kom i en underholdende annenomgang.

Cesare Prandellis bytter ga nesten uttelling da Marco Parolo skjøt like over før han senere traff stolpen. I tillegg reddet Nigeria-keeper Austin Ejide et godt frisparkforsøk fra innbytterkollega Andrea Pirlo.

I det 85. minuttet traff Alessandro Diamanti tverrliggeren. Dermed endte det 2-2. I de foregående tre kampene spilte Italia 1-1 mot Tyskland, 2-2 mot Danmark og 2-2 mot Armenia. (©NTB)