Tom Nordlie er en av kandidatene til å ta over den ledige trenerjobben i Kongsvinger, bekrefter daglid leder Synne Stolpe overfor Glåmdalen.

– Det er ikke så mye nytt å melde om. Prosessen er i gang, sier hun.

Nordlie tok over Kongsvinger i 2008 og reddet klubben fra nedrykk. Året etter rykket de opp til eliteserien. Han var det heteste tipset til å ta over gamleklubben da Per Brogeland fikk sparken i går. Da benektet styret at de hadde startet trenerjakten.

– Vi håper på en rask løsning. Aller helst i går. Men aller best hadde det vært om vi ikke hadde vært i denne situasjonen i det hele tatt, sier Stolpe.

Statistikksenter 1.divisjon:

– Han (Tom Nordlie) er en av flere muligheter vi ser på og jobber med. Men vi er ikke i mål på noe. Det er mange økonomiske og praktiske ting som må løses først, sier hun og begrunner med at Tom Nordlie blant annet har en jobb i hjerterstarterfirmaet Blostrupmoen, som må avklares før man kan gå videre i prosessen.

Etter det Glåmdalen erfarer var det et møte mellom Tom Nordlie og KIL tirsdag kveld. Partene skal ha fortsatt møtevirksomheten onsdag formiddag