ROSENBORG — BODØ/GLIMT 1-1

LERKENDAL (adressa.no): Det så veldig stygt ut da Ole Selnæs lå og vred seg i smerte etter 50 minutter i kampen mot Bodø/Glimt. Midtbanespilleren ble hjulpet av banen, mens han holdt seg til kneet og hadde tydelig vondt.

MÅTTE UT MED SKADE: Ole Selnæs i kamp med Dominic Chatto. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

— Det er en liten flenge under kneet på Selnæs og han mangler litt hud der, men det var ikke så alvorlig at det var nødvendig å sy, sier Rosenborg-lege Jon Olav Drogset og understreker at han ikke tror det er en skade som vil holde han ute lenge.

Blir overrasket om Lazio glipper

Det tror heller ikke Selnæs selv, som ser på det som sannsynlig at han blir friskmeldt til kampen mot Lazio på torsdag.

— Forhåpentligvis er det bare et stort kutt og ytre skader. Hvis det er det, så er jeg bra på torsdag. Det kjennes ikke ut som en vridning, sier 21-åringen.

I pressesonen etter kampslutt, var det hovne kneet dekket av is og bandasje.

— Det skal ikke være noe problem å fullføre sesongen. Jeg blir overrasket hvis jeg ikke er med mot Lazio, sier han.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen var naturlig nok glad for at skaden ikke virker alvorlig og planlegger at han blir med i kampen mot det italienske storlaget.

— Ja, jeg har Ole i tankene helt til jeg får høre at han er skadet og ikke kan bli med, sier Ingebrigtsen.

Mener det må snø oppover for å hindre gull

På toppen av det hele ble Rosenborgs gullfest utsatt med 1-1 mot Bodø/Glimt. Selv om det er kun ellevill teori som kan frata RBK gullet, måtte spillerne skuffet innse at de ikke kunne slippe jubelen løs foran 20.600 tilskuere.

— Vi skal i Europaligaen på torsdag, så det hadde ikke blitt fest for oss spillerne uansett. Men det er surt at vi ikke kan gi tre poeng til 20000 her på Lerkendal, sier Selnæs.

Midtbanespilleren mener Bodø/Glimt ikke var interessert i å spille fotball da de holdt RBK til uavgjort og selv om skuffelsen var stor søndag kveld, er han klar på én ting:

— Jeg kan ikke skjønne annet enn at det blir gull. Det skal snø bra oppover om vi ikke blir seriemestere, sier han.