STJØRDAL: — Jeg ble lei meg da jeg så at supporterne skjelte meg ut. De kan godt være skuffet og forbanna, men de bør tenke på all gleden jeg har gitt dem, sier Azar Karadas.

Frem til han satte seg foran fjernsynet og så TV 2-sporten, hadde alt gått som smurt. Da han senere på kvelden fikk med seg den massive utskjellingen på internett, sank humøret ytterligere.

Tilbake på hotellet i Trondheim møter Bergens Tidende en oppgitt Karadas.

— Supporterne må også tenke på at jeg har styrket klubbens økonomi, så de får arbeidsro. Det betyr mye for meg at klubben fikk penger, sier Azar.

- Rosenborg en bra klubb

Overgangssummen lyder på seks millioner kroner. Brann skal også ha 30 prosent av en eventuell videresalgssum, uansett når tid 20-åringen blir solgt.

— Hvorfor sa du ja til Rosenborg?

— Så lenge Rosenborg kom på banen og Brann ville selge, var jeg villig til å flytte på meg. Rosenborg er en bra klubb med mange greie mennesker og et godt apparat. Jeg må tenke på karrieren min også. Jeg har ikke hatt den utviklingen jeg hadde håpet og trodd, og da var dette et naturlig valg.

Azar Karadas gjorde seg for alvor kjent blant bergenserne da han kom inn som midtstopper mot nettopp Rosenborg da Brann slo trønderne 2-1 på Stadion høsten 1999. Oppturen fortsatte året etter, og toppet seg i den fantastiske sølvkampen mot Molde.

Støttet av lagkameratene

— Folk fikk enorme forventninger til meg etter det. Men siden gikk det mest nedover. Når utviklingen går så tregt, er det normalt at en setter seg ned og tenker. Jeg trodde at alt skulle løsne da jeg valgte å satse som midtstopper, men det gjorde det ikke. Jeg har heldigvis fått mye støtte fra lagkameratene, synes Azar.

— Hvordan har Teitur Thordarson påvirket utviklingen din?

— Teitur har sine gode og mindre gode sider, han som alle spillerne, sier Azar.

— Hva mener du med det?

— Det vil jeg ikke kommentere nå.

Karadas er halvveis i sin førstegangstjeneste i marinen. Nå blir han trolig overført.

— RBK sa de skulle ordne opp.

- Styrke min farligste egenskap

— Hvor kommer du fra? undret speakeren i Abrahallen da Karadas ble vist fram for sitt nye publikum i pausen i treningskampen mellom Rosenborg og Molde.

Da han fulgte opp med å spørre om hva Karadas kunne bidra med i Rosenborg, svarte Karadas: - Styrke er min farligste egenskap.

Publikum både klappet og lo.