VÅLERENGA-SANDNES ULF 4-0:

Sandnes Ulfs toppscorer det siste halvannet året Kamal Saaliti var ikke med da Sandnes Ulf ble utklasset av Vålerenga på Ullevaal fredag kveld. Det synes Sandnes-trener Asle Andersen er trist.

— Kamal er en fantastisk person og fotballspiller, og det er trist å slippe han. Vi skulle gjerne hatt Kamal med i sesonginnspurten, men vi hadde ikke noe annet valg enn å la han gå til Sandefjord , sier Andersen.

Overgangen ble satt i stand etter spissens eget ønske.

— Det er ingen hemmelighet at Saaliti var en kostbar spiller for oss, og så lenge vi i ennå ikke vet hvilken divisjon vi spiller i neste år, var det vanskelig å tilby han ny kontrakt. Kamal ønsket trygghet for framtiden og ønsket seg derfor til Sandefjord. Det må vi bare akseptere. Vi må ha sultne spillere i innspurten, sier Asle Andersen.

Da Sandnes Ulf ble utklasset av Vålerenga, var det ikke bare på spissplass rogalandslaget hadde problemer. Svært lite fungerte.

- En skuffende kamp fra vår side. Vi var upresise og puslete i starten av kampen, og det blir vi straffet av mot gode lag som Vålerenga , sier Andersen.

Vålerenga avgjorde kampen allerede I første omgang etter scoringer av Simon Larsen og nykommer Torgeir Børven. Da Mohammed Fellah dundret inn en praktscoring etter 21 minutter var kampen avgjort. I den andre omgangen la debutant Aaron Samuel Olanare på til 4-0 mot sjanseløse Sandnes Ulf.

— Vi hadde håpet å ta poeng, men vi var langt unna det I dag. Skuffende, mener Sandnes-kaptein Aksel Berget Skjølsvik.

Han mener Sandnes muligens kunne tatt poeng mot dårlige lag med et slikt spill.

- Men mot gode lag som Vålerenga blir vi straffet , sier kapteinen.