Arsenal skuffet med 0-0 hjemme mot Sunderland i åpningen. London-laget tar turen til Stoke søndag.

Manager Arsène Wenger mener «Gunners» er bedre forberedt etter salget av Robin van Persie enn man var i fjor da både Cesc Fàbregas og Samir Nasri ble solgt.

– Jeg mener vi har en mye bedre stall nå enn i fjor. Vi forberedte oss på van Persies avgang ved å hente Lukas Podolski og Olivier Giroud tidlig, og vi har også styrket laget med Santi Cazorla, sier Wenger.

Skryter av van Persie

Manchester United skuffet i sesongåpningen. Veteranen Ryan Giggs håper rødtrøyene slår tilbake mot Fulham.

Anført av Marouane Fellaini ble Everton for sterke mandag. Etter det skuffende 0-1-tapet på Goodison Park venter Fulham, som slo Norwich hele 5-0 sist helg.

Sist sesong ledet United serien med åtte poeng, men rotet bort alt i innspurten og måtte se byrival Manchester City løfte trofeet for første gang på 44 år.

– Det var ikke noe hyggelig å tape tittelen i fjor, men det er det aldri. Det var måten det skjedde på som var verst å takle, sier Giggs.

Nyinnkjøpte Robin van Persie startet på benken mot Everton, men får kanskje sjansen fra start mot Fulham, der John Arne Riise og Brede Hangeland begge er fast inventar.

– Kjøpet av van Persie sender et tydelig signal. Det er flott når en spiller går ut og sier at han vil til denne klubben, sier Giggs.

Ryan Giggs har ikke mistet nattesøvnen til tross for Everton-tapet.

City uten Agüero

Manchester City snudde 1-2 til 3-2-seier mot Southampton i ligaåpningen. I helgen venter bortekamp mot Liverpool.

City må klare seg uten en kneskadd Sergio Agüero. Det betyr enda mer ansvar på Carlos Tevez, spissen som virker bedre enn på lenge.

Liverpool fikk kjørt seg i serieåpningen med 0-3 borte mot West Bromwich. Daniel Agger ble utvist i den kampen og må stå over møtet med de himmelblå. Anfield-laget spilte kamp mot Hearts i europaligakvalifiseringen torsdag kveld. Den kampen vant Liverpool 1-0. – Vi har fortsatt mye å jobbe med, sa Liverpools nye manager Brendan Rodgers etter seieren i Edinburgh.

Chelsea har fått en fin start på sesongen med seks poeng etter to kamper. Newcastle, en av fjorårets positive overraskelser, tar turen til Stamford Bridge lørdag.

(©NTB-AFP)