Etter to times trening på Dønnestad, går det mot uendret startoppstilling mot Vålerenga til søndag. Mange har snakket om hva Start bør gjøre med venstrekanten, men Start-trener Knut Tørum har stor tro på Espen Børufsen.

– Ja, han har fått beskjed av meg om å bruke farten sin og komme til innlegg. Den jobben synes jeg at han har gjort bra, og nå håper jeg at han fortsetter den gode trenden, sier Tørum til fvn.no etter fredagens trening.

Sesongstarten har vært god for laget som per dato innehar tredjeplassen i eliteserien. Søndag møter kristiansanderne et Vålerenga-lag som ikke helt har fått det til å sitte denne sesongen.

– Vålerenga er et bra lag med mange gode enkeltspillere. Det har også vi, og vi har stor tro på å ta med oss alle tre poengene hjem til Sørlandet, sier en smilende Tørum.

Myggen i rute

Også Erik ”Myggen” Mykland er i rute til kampstart mot hovedstadslaget.

– Erik har vist god fremgang på trening denne uken. Vi tror fortsatt ikke at han holder 90 minutter, men det kommer. Han er veldig nær toppformen, og hvis han klarer å stadig bli bedre, vil vi få mange gode øyeblikk med ham, sier Start-treneren.

Terper frispark

Cristian Bolaños har vært på alles lepper etter debutkampen mot Strømsgodset. Hans første mål kom på frispark, og nå vil costarikaneren gjenta det.

– Jeg har terpet litt på frispark i det siste. Det er fint å ha et våpen også på dødballer. Klarer vi å utnytte mange av dødballene kan dette bli en gøy sesong, sier Bolaños til fvn.no.

Sannsynlig lagoppstilling for Start (4-4-1-1): Kenneth Høie – Hunter Freeman, Clarence Goodson, Bård Borgersen, Branislav Milisevic – Cristian Bolaños, Petter Bruer Hansen, Erik Mykland, Espen Børufsen – Geir Ludvig Fevang – Bernt Hulsker