Hoffenheims Kevin Volland sto for det raskeste målet i Bundesliga-historien da spissen scoret etter ni sekunder mot Bayern München.

Den regjerende seriemesteren snudde likevel kampen og vant 2-1 borte.

Kalddusj

Volland sjokkerte Bayern München da han scoret tidenes raskeste mål i Bundesliga allerede etter ni sekunder. David Alaba misset med en pasning bakover, som 23-åringen snappet opp og scoret. Dermed slo 23-åringen rekorden til Karim Bellarabi satt i sesongstarten 2014/2015. Det tok lang tid før gjestene kom seg fra åpningssjokket. Først etter 41 minutter utlignet Thomas Müller til 1-1. I annen omgang hadde Hoffenheim muligheten til å ta ledelsen 2-1 et kvarter før slutt. Ballen traff Jerome Boatengs hånd og dommeren pekte på straffemerket. Tyskeren fikk også sitt annet gule kort, men Eugeniusz Polanski bommet fra ellevemetersmerket.

Det hele gikk mot 1-1, men på overtid kom den avgjørende scoringen. Douglas Costa fant Robert Lewandowski i 16-meteren og polakken sørget for 2-1-seier.

Tarik Elyounoussi var ikke i Hoffenheims kamptropp.

Leverkusen vant

Bayern München og Bayer Leverkusen er foreløpig de eneste lagene som står med seks poeng etter to runder. Hakan Calhanoglus scoring etter 18 minutter ga Leverkusen 1-0-seier borte mot Hannover.

Schalke var nære ved å gå på en overraskende smell hjemme mot Darmstadt. Konstantin Rausch laget 1-0 for gjestene etter ni minutter.

Julian Draxler avverget en fullstendig flause med sin 1-1-scoring to minutter etter pause, men flere scoringer ble det ikke.

Bendtner-scoring

Köln, med Bård Finne på benken, så lenge ut til å sikre tre poeng hjemme mot Wolfsburg. Simon Zoller laget 1-0 etter 30 minutter.

Etter 74 minutter ble Nicklas Bendtner byttet inn for bortelaget. Sju minutter senere utlignet dansken til 1-1, noe som også ble sluttresultatet.

Oppgjøret mellom Eintracht Frankfurt og Augsburg endte 1-1. Caiuby sendte gjestene i ledelsen etter 24 minutter, mens Marco Russ utlignet til 1-1 fire minutter før slutt. (©NTB)

Tysk 1. Bundesliga lørdag, 2. runde:

Eintracht Frankfurt – Augsburg 1-1 (0-1) Mål: 0-1 Caiuby (24), 1-1 Marco Russ (86).

45.000 tilskuere.

Hannover – Leverkusen 0-1 (0-1) Mål: 0-1 Hakan Calhanoglu (18).

39.100 tilskuere.

Hoffenheim – Bayern München 1-2 (1-1) Mål: 1-0 Kevin Volland (1), 1-1 Thomas Müller (41), 1-2 Robert Lewandowski (90).

30.150 tilskuere.

Köln – Wolfsburg 1-1 (1-0) Mål: 1-0 Simon Zoller (30), 1-1 Nicklas Bendtner (83).

46.000 tilskuere.

Bård Finne var ubenyttet reserve for Köln.

Schalke – Darmstadt 1-1 (0-1) Mål: 0-1 Konstantin Rausch (9), 1-1 Julian Draxler (47).