Real Madrid Castilla fikk et nytt poengtap da det ble 2-2 mot Real Sestao i spansk 2. divisjon B lørdag, igjen uten Martin Ødegaard.

Den norske 16-åringen har vært ute av troppen de to siste kampene, angivelig på grunn av en ribbeinsskade.

Real Madrid dominerte lørdagens kamp på Estadio Di Stéfano, men slet med å få uttelling. I stedet tok gjestene ledelsen da Nacho Rodriguez nikket inn et hjørnespark rett før pause.

Borja Mayoral utlignet i det 58. minutt etter et svakt utspill fra keeper. Gleden varte ikke lenge, for gjestene tok ledelsen igjen ved Nacho Neira i det 65. minutt.

Diego Llorente berget ett poeng da han nikket inn et frispark fra Burgui.

Gjestene måtte spille de siste drøye 20 minuttene med ti mann etter at Eneko Rubio ble utvist. Castilla presset på for et vinnermål, men maktet ikke å få ballen i mål. Dermed tapte laget ytterligere terreng i kampen om å få opprykkskvalifisering.