TUIL har scoret hele 10 mål fra 80 minutter og utover denne sesongen, men i dag gikk de på en smell mot Senja i en kamp som endte 1-1. Mohammed "Mo" Ahamed fikset 1-0 på glitrende vis, men så utlignet Senja scoret av tidligere TIL-spiller Sebastian Jensen på en kontring.

— Hadde vi bare gjort en såkalt "professional foul" på midtbanen, så hadde vi avverget den muligheten lenge før den oppsto. Det var urutinert av oss, sier målscorer Mohammed "Mo" Ahamed til iTromsø.

PERLEMÅL: Mohammed "Mo" Ahamed jubler for 1-0-scoringen. Foto: Mathias Nordgård

— Så må jeg skryte av keeperen til Senja. Han reddet mange skudd, blant annet et skudd på overtid av overtidskongen Tor Martin Mienna, legger Mo til.

- Hadde bare tenkt å avslutte angrepet

TUIL-spissens scoring var av det spesielle slaget. Fra 18 meter banket han til, og ballen gikk tverrligger ned og over streken.

— Det var et fint mål, men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle score på den. Jeg hadde bare tenkt å avslutte angrepet, så gikk den i mål, sier Mo med et smil, som aldri var i tvil at ballen var inne.

— Jeg så at linjedommeren vinket med engang, og han hadde best posisjon, så den var nok inne, sier TUIL-spissen.

- Ufattelig stolt

En aldri så liten ripe i lakken til tross; TUIL har levert en glitrende sesong.

— Vi skal være stolt over det vi har prestert og måten vi har utviklet oss på. Det var litt skuffende i dag, men vi skal være ufattelig stolt så langt, sier Mo.